miercuri, 21 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | COTA celui mai bun stopper din L3 de acum 2 sezoane, a EXPLODAT, iar acesta a PRINS un transfer de senzație. Fomba Bourama a ajuns în Premier Legue din Ucraina la FK Oleksandriya !

Fomba Bourama, malianul adus acum 2 sezoane în liga a 3-a din România la CSM Ceahlăul Piatra Neamț de ex-președintele Marin Mitran, a avut o ascensiune pe măsura calităților , ambiției și perseverenței de care a dat dovadă până acum în carieră.
Dacă la Piatra Neamț s-a impus de la început în centrul defensivei, alături de un alt tânăr de mare perspectivă, Vlăduț Andreș, ajuns în această vară la FC Voluntari, Fomba Bourama a făcut saltul la nivelul primei ligi din România, mai devreme.
Format în țara sa la Académie des Etoiles du Mandé, Fomba a ajuns la CSM Ceahlăul de la formația gruzină de primă ligă FC Rustavi, acolo unde a jucat cei drept mai mult la formația satelit.
După numai un tur de campionat la Piatra Neamț, tânărul fundaș central african a fost remarcat de formația de primă ligă ACSM Politehnica Iași, acolo unde a fost împrumutat de nemțeni din februarie 2020 până în luna august.
După revenirea la Piatra Neamț, Fomba a făcut obiectul unui transfer la o altă formație de primă ligă, Chindia Târgoviște, formație la care a prins meciuri si minute atât ca titular dar și ca rezervă.
Din iulie 2021, fundașul central de picior drept, jucător impresariat de   CAS SCOUTING , cotat acum de site-ul specializat https://www.transfermarkt la 200 de mii de euro, a prins un transfer la formația din Premier Ligue din campionatul Ucrainei, FK Oleksandriya - o grupare ce a încheiat sezonul numărul 1 din țara sa, pe poziția a 9-a din 14 echipe.
Să îi urăm succes în carieră lui Fomba și să îi mulțumim încă odată pentru ambiția și profesionalismul de care a dat dovadă atât timp cât a evoluat la Piatra Neamț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...