miercuri, 21 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Jocurile AMICALE de verificare cu ACS Foresta Suceava și ACS Hușana Huși vor avea loc la Roman, pe stadionul " Moldova " . Accesul suporterilor este RESTRICȚIONAT pentru aceste jocuri

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și ACS Foresta Suceava urmează a se înfrunta într-un meci amical la finalul acestei săptămâni în ziua de sâmbătă, 24 iulie 2021. Pentru echipa pietreană, acest duel vine la finalul a trei săptămâni de muncă în care conducerea tehnică a programat câte unul sau chiar câte două antrenamente pe zi. ACSM Ceahlăul a mai jucat un meci amical de la reunire, pe 10 iulie cu CSM Politehnica Iași (L2), duel câștigat cu 3-0 (1-0), goluri semnate de Andrei Vîlea, Cătălin Ștefănescu și Ștefan Istrati.
Partida dintre ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și ACS Foresta Suceava, viitoare adversare în Liga 3, va avea loc la Roman, pe Stadionul Moldova, cu începere de la ora 11.00. Confruntarea nu poate avea loc la Piatra Neamț fiindcă pe ambele terenuri cu gazon natural ale Stadionului Municipal ”Ceahlăul” se efectuează lucrări de renovare a suprafețelor de joc. De aceea și antrenamentele echipei conduse de Costel Ilie se desfășoară în această săptămână la Bicaz. Facem mențiunea că accesul suporterilor la partidă va fi restricționat, având în vedere că stadionul din Roman nu are tribune.
”Ne dorim ca pregătirea și jocurile amicale să se desfășoare în condiții apropiate de cele în care vor avea loc meciurile oficiale și nu pe terenuri cu gazon sintetic. De aceea am ales să ne antrenăm la Bicaz și să jucăm la Roman și mulțumesc celor de acolo pentru sprijinul acordat”, a declarat Costel Ilie, antrenor principal al ACSM Ceahlăul.
Echipa de sub Pietricica urmează să intre în cantonament la începutul săptămânii viitoare. De pe 26 iulie, jucătorii vor fi într-un stagiu centralizat la Piatra Neamț, până pe 6 august. În această perioadă se vor disputa și două meciuri amicale cu ACS Hușana Huși. Pe 30 iulie (ora 17.30), partida va fi la Roman, iar pe 6 august la Huși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a a 2-a | Ilfovenii au urcat Ceahlăul la jumătatea sezonului

FC Voluntari și Ceahlăul au oferit unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 11-a din eșalonul secund. Ajunse pe loc de play-off d...