marți, 13 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | S-a REUNIT și Foresta Suceava: Un contingent important de la Sporting Juniorul Vaslui, 6 africani dar și 3 basarabeni sunt noutățile din lotul lui Ionuț Moșneanu


Luni 12 iulie, a dat startul pregătirilor și Foresta Suceava, pe Areni, de la ora 18:00, sub comanda noului principal Ionuț Moșteanu, cel care are ingrata sarcină să închege într-un timp relativ scurt un lot omogen și valoros care să joace un fotbal frumos.

Foresta are un nou șef al băncii tehnice, în persoana lui Ionuț Moșteanu. Acesta a avut mandate scurte ca principal la FC Vaslui sau FC Argeș, în Liga I, iar ca secund a activat la Universitatea Craiova, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau Politehnica Iași. Ca fotbalist, a evoluat pentru Metalul București, FC Onești, FC Vaslui sau CS Otopeni, fiind legitimat pentru un sezon și la Bucovina Suceava.

„Am venit aici încrezător că putem face lucruri importante. Suceava este un oraș de tradiție, iar amintirea fanilor de pe Areni mi-a rămas în memorie din perioada în care am activat ca jucător aici. În perioada următoare voi încerca să evaluez lotul de jucători, dorința mea fiind aceea să practicăm un joc frumos și eficient”, a declarat noul antrenor principal al Forestei citat de https://www.monitorulsv.ro/

Trebuie precizat că lotul Forestei a cunoscut transformări importante în intersezon. 10 tineri jucători de la Sporting Juniorul Vaslui au semnat contracte de joc pe o perioadă de 3 ani cu gruparea suceveană, sub comanda lui Moșteanu mai aflându-se și 6 tineri fotbaliști africani, patru din Camerun și doi din Nigeria, care vor fi testați în perioada următoare. De asemenea, la Suceava au ajuns și basarabenii Tudor Cârlan, fundaș dreapta, de la Dacia BuiucaniSerghei Tofan și Ruslan Chelari, mijlocaș, ambii de la Speranța Nisiporeni.

Dintre fotbaliștii care au activat și în sezonul precedent, la gruparea suceveană, la primul antrenament al verii, desfășurat luni după-amiază, au participat Robert Martin, Lucian Sîncelean, Darius Vultur, Vlad Cimbru și Ciprian Hostiuc.


lotul integral prezent la reunire:

▶️Portari: Ionuț Ailenei, Alexandru Dohotaru
▶️Fundași: Oluwaseun Agbomoniyi 🇳🇬, Alexandru Crap, Ștefan Ștefanovici, Ovidiu Costache, Andrei Mihai, Marcel Chiorean, Karime Makongo 🇨🇲, Tudor Cârlan 🇲🇩.
▶️Mijlocași: Iosif Netbai, Vlad Cimbru, Lucian Sîncelean, Darius Vultur, Jordan Atouba 🇨🇲, Jude 🇨🇲, Samson 🇨🇲, Ruslan Chelari 🇲🇩, Ilie Marian, Ciprian Hostiuc, Ionel Codreanu, Octavian Cracea, Iustin Oblesniuc.

▶️Atacanți: Robert Martin, Chika Odoh 🇳🇬, Sherghei Trofan 🇲🇩, Leonid Gherase.

„Galben-verzii” au programate în intersezon 7 partide amicale cu următorii adversari:

Șomuz Fălticeni (21 iulie)

CSM Ceahlăul Piatra Neamț (24 iulie)

Oțelul Galați (30 iulie)

Știința Miroslava (7 august)

Aerostar Bacău (11 august)

Dante Botoșani (14 august)

Șomuz Fălticeni (20 august)

Ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a III-a este programată să înceapă pe data de 28 august.


foto: ACS Foresta Suceava oficial


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu