miercuri, 14 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Sportul nemțean de performanță & Fitdance Life Brasil continuă parteneriatul și în sezonul următor. #Promovăm împreună!

 

Noul sezon al ligii a 3-a, seria I va fi reflectat de bloggul Sportul nemțean de performanță și în sezonul 2021-2022, asta și datorită sponsorului oficial Fitdance Life Brasil care ne este alături pentru al 3-lea an consecutiv și căruia pe această cale îi adresăm cele mai calde mulțumiri.

Articolele generaliste  legate de etapele curente din campionat, galerii foto și video de la meciurile de acasă, rubricile deja consacrate gen avancronica etapei, rezultatele tehnice, clasamentele actualizate, imagini + video de la conferințele de presă organizate de clubul CSM Ceahlăul, interviuri cu antrenorii și jucătorii implicați în fenomen se vor regăsi în rubricile devenite familiare vouă, celor care ne urmăriți din țară și străinătate.

De curând am depășit cifra record de 1 milion 80 de mii de vizitatori unici, lucru care ne ambiționează să continuăm și în aceste vremuri grele de pandemie, în care, sponsorii nu se înghesuiesc să sprijine media sportivă din Neamț.

Cel puțin la meciurile de acasă vom fi prezenți 100%, în vreme ce la jocurile din deplasare, ne puteți asculta pe frecvența pentru România a postului de radio Ancient But Quality, cu rezultate actualizate în timpi reali, marcatori și clasamentele live la final de etapă.

foto: Nelu Messi - Photography

Obrigado Fitdance Life Brazil!
Outra temporada juntos!
# vamos promover juntos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu