vineri, 6 august 2021

Fotbal liga a 3-a, AMICAL | REVANȘA Hușanei. George Dănăilă, Alex Dumitru și Jose Cozma au punctat pentru Hușana, Dragoș Mucuță a restabilit temporar egalitatea pentru pietreni : ACS Hușana Huși - ACSM Ceahlăul Piatra Neamț 3-1 (1-0)

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat vineri, 6 august, de la ora 17:30, o nouă partidă de verificare din presezon, la Bârlad, pe stadionul FEPA, în fața formației de liga a 3-a, ACS Hușana Huși.
Cele 2 formații s-au mai întâlnit și sâmbătă, la Roman, pe stadionul Moldova, într-un test în care elevii pregătiți de Costel Ilie (foto - colaj), s-au impus cu 2-0 (1-0) prin punctele semnatate de Dragoș Mucuță min.40, respectiv Cătălin Ștefănescu min.60 din penalty.
ACSM Ceahlăul - formula de start: 
Alex.Barna - D.Moroșanu, C.Jalbă, F.Dumbrăvean, C.Șincu - Sorin Tăbăcariu - C.Nemțanu, O.Toma, C.Ștefănescu - A.Vîlea - A.Moldovan,
ACS Hușana Huși - formula de start:
O.Manole - C.Tofan, S.Gârdea, A.Dumitru, P.Deleanu - N.Ichim, C.Rotaru, D.Munteanu, G.Dănăilă - E.Sandu, A.Viorică

Pe o vreme înnourată, sub amenințarea ploii, cele 2 formații au început cu garniturile standard, de la Hușana se remarcă în continuare lipsa căpitanului din stagiunea trecută, Petru Agrigoroaiei.
Fără ocazii deosebite în prima jumătate a primei reprize, cele 2 formații și-au împărțit perioadele de dominare, iar ocaziile au fost puține.
În primele 5 minute, nemțenii au avut 2 cornere, rămase fără rezultat, pentru ca în minutul 8, o inscursiune a Hușanei prin Deleanu, a șutat din stânga, însă balonul a fost deviat în corner.
La cornerul rezultat, Tofan din 6 metri este pe punctul să reia decisiv, o centrare executată de noua achiziție Eduard Sandu.
În minutele 13 și 14, Sandu și Rotaru finalizează imprecis acțiuni de poartă ale Hușanei, la prima execuția a fost slabă, fără forță, la a 2-a, fostul mijlocaș defensiv al nemțenilor din stagiunile trecute, s-a lăsat pe spate iar de la circa 20 de metri, Cosmin a tras cu latul mult peste poarta lui Barna.
În min.24, CSM Ceahlăul este aproape de deschiderea scorului tot la o fază fixă: la cornerul executat de Ștefănescu, Cristi Jalbă, urcat în atac reia cu capul, aproape de stâlpul din stânga lui Manole.
Minutul 35 C.Ștefănescu execută prea lung o lovitură liberă de la peste 35 de metri, pentru ca 3 minute mai târziu, Deleanu să pătrundă pe un culoar pe centru, iar de la circa 25 de metri trage mult alături.
minutul 40, ocazie pentru CSM Ceahlăul: Ștefănescu scoate pentru Tăbăcariu, cel care șutează de la circa 14 metri, însă portarul Manole scoate excelent.
Pe finalul primei reprize, Hușana deschide scorul în min.43: centrare excelentă de pe partea dreaptă a lui Tofan pe bara a 2-a, iar Dănăilă reia cu capul pentru 1-0!
CSM Ceahlăul începe repriza a 2-a cu Teo Cîmpianu în locul lui Alex Barna în poartă.
Pietrenii încep mai bine mitanul secund, Andrei Vîlea min.48 șutează de puțin alături, pentru ca un minut mai târziu, Ștefănescu să nu cadreze, șut peste poartă!
min.52 C.Nemțanu și un jucător al Hușanei primesc cartonaș galben pentru o altercație la centrul terenului.
min.63 schimbări la Hușana: iese Ov.Manole intră Jan Turiță în poartă, iar Călin Ciobanu îl înlocuiește pe Cosmin Tofan.
min,65 schimbare și la CSM Ceahlăul: iese A.Moldovan și intră D.Mucuță.
min.68 Costel Ilie efectuează alte modificări: R.Pîntea, C.Barb, D.Botezatu și A.Anton întră în locul jucătorilor Ov.Toma, S.Tăbăcariu, C.Ștefănescu și C.Nemțanu.
min.75 încă o schimbare la CSM Ceahlăul: iese C .Jalbă intră F. Toukam.
Hușana se apără destul de exact, fără a lăsa culoare spre poarte lui Turiță.
min.76 iese A.Vîlea la CSM Ceahlăul întră Ș.Istrati.
min.77 Denis Botezatu șutează de la peste 30 de metri pe lângă poarta lui Turiță.
min.79 Lovitură liberă Hușana de la circa 30 de metri, execută Gârdea în zid.
min.80 iese și D.Moroșanu de la CSM Ceahlăul, intră Ș.Coman.
min.81 iese Cosmin Rotaru la Hușana intră Jose Cozma
min.82 CSM Ceahlăul restabilește egalitatea prin Dragoș Mucuță, un lob de efect peste Jan Turiță după un luft al unui fundaș de la Hușana!
min.85 Alex Dumitru îi readuce în avantaj pe Hușana la capătul unei faze fixe bătute de Edi Sandu!
min.87 schimbare Hușana: intră Marius Mareș iese Edi Sandu
min.89 Jose Cozma urcă scorul la 3-1 pentru Hușana la capătul unui contraatac!
Pe final mai intră la Hușana Robert Ciobanu, Romasc și Ciubotariu.
După 3 minute de prelungire, Hușana obține REVANȘA în fața Ceahlăului după ce sâmbătă, la Roman, pietrenii câștigaseră cu 2-0.

Foto: Robin Vasilius

4 comentarii:

  1. Nu-i panică, băieții sunt obosiți după cantonament,au timp sa regleze pozițiile din teren.Probabil s-au menajat pentru meciul din Cupa României cu Miroslava.Acolo este primul test real in condiții de stress .Hai Ceahlăul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele formații sunt la final de cantonament, se simte uzura. Să sperăm că pregătirea fizică ne va ține până în iarnă! Husana este o echipă bună, o pretendentă la play-off indiferent de seria in care vor activa. Va fi un sezon dur, de anduranță, mai avem nevoie de întăriri, nu va fi simplu să promovăm.

      Ștergere
  2. E doar meci amical.Sa castigam in cele oficiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muncind mai mult vor veni și rezultatele. Miercuri este primul joc oficial, putem să ne facem o primă impresie despre potențialul actual al echipei noastre.

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | OFICIAL | Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost exclusă din Liga 2. Cum arată noul clasament al campionatului, după anularea rezultatelor echipei gorjene și locul pe care se află ACSM Ceahlăul

Federația Română de Fotbal, prin Comisia de Disciplină și Etică, a exclus din campionatul Liga 2, ediția 2024-2025, clubul Viitorul Pandur...