vineri, 6 august 2021

Volei masculin - A1 | Pietreanul Andrei Butnaru după 3 sezoane la Baia Mare, alege campioana CSM Arcada Galați

Volebalistul pietrean Dan Andrei Butnaru (23 de ani), după 3 sezoane petrecut la formația de primă ligă Știința Explorări Baia Mare, a făcut trecerea în această vară la formația campioană CSM Arcada Galați.
Fost elev la LPS din Piatra Neamț, la grupa de performanță coordonată de profesorii Rareș Gavril și Andrei Nica, pietreanul este specializat pe poziția de centru, fiind considerat la această oră, un tânăr jucător cu mare marjă de progres în voleiul masculin.
Pe plan intern, până la această reușită, a transferului său, sportivul pietrean era cunoscut ca unul dintre cei mai talentați centri din România.
Sergiu Stancu, antrenorul formației CSM Arcada Galați vorbește în termeni laudativi despre noua achiziție a formației campioane.
" Andrei este un sportiv talentat care știe că vine la un club cu greutate, cum este Arcada. Aici tricoul cântărește multe kilograme. Cred că Butnaru este un volebalist de perspectivă, aștept să creeze o reală concurență pe post. Prin urmare, Andrei, îți urăm succes în lotul campionilor "  a concluzionat antrenorul Stancu pe pagina oficială a formației campioane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | OFICIAL | Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost exclusă din Liga 2. Cum arată noul clasament al campionatului, după anularea rezultatelor echipei gorjene și locul pe care se află ACSM Ceahlăul

Federația Română de Fotbal, prin Comisia de Disciplină și Etică, a exclus din campionatul Liga 2, ediția 2024-2025, clubul Viitorul Pandur...