sâmbătă, 7 august 2021

Fotbal liga a 3-a, AMICAL | VRACIU decisiv pentru AVIATORI în testul cu Bucovina Rădăuți

 

CSM Bucovina Rădăuți a susținut vineri, la Bacău, un joc de verificare în compania formației CS Aerostar Bacău, grupare ce a retrogradat din liga a 2-a în această vară.

Partida una echilibrată, cu puține faze de poartă, a fost decisă la 10 minute de la reluare, de execuția de kinogramă a experimentatului atacant Cătălin Vraciu, cel care l-a învins pe goalkeeperul rădăuțean Udeanu, cu o execuție imparabilă, aproape de vinclu.

Aerostarul aflată sub conducerea pietreanului Mișu Ionescu a început mai bine prima repriză, însă pe parcurs, Bucovina a reușit să echilibreze partida, punctând și la capitolul posesie.

După marcarea golului de către Aerostar, elevii lui Florin Cristescu au încercat să devină mai periculoși, însă C.Coroamă și golgheterul sezonului trecut din seria I, Ionel Stoian  au ratat de puțin egalarea.

CSM Bucovina Rădăuți a început în următoarea alcătuire:  

Udeanu - Chisăliță, Forizs, Mateciuc, Coajă - Săhlean, Coroamă, Plămadă, Bejenar,  Ungurianu - Stoian

Următorul meci al Bucovinei Rădăuți va avea loc miercuri, când pe Stadionul,, Constantin Jamaischi " din Fălticeni, Forizs & Co vor înfrunta în turul doi al Cupei României, pe Șomuz Fălticeni, grupare antrenată din această vară de fostul tehnician al Bucovinei, Iulian Ionesi.

Confruntarea cu Rădăuțiul a reprezentat cel de-al treilea test al verii pentru echipa antrenată de Mișu Ionescu, precedentele soldându-se cu o remiză, 1-1, în compania divizionarei B FC Buzău și o victorie la scor, 4-0, contra nou-promovatei în Liga a III-a, FC Dinamo Bacău. 

În formula Dinu- Danale (min. 60 Șt. Pavel), Ardei, Vișinari, Sevastian- Chirilă, Burlacu (min. 77 Juncu)- Bobârnac (min, 46 Zaharia), H. Ilie (min. 60 Tofan), Belciu (min. 46 Gavrilă)- Vraciu (min. 75 Sumănariu), Aerostar a controlat partida de la un capăt la celălalt. Scorul putea fi și mai mare, în condițiile în care Sevastian (min. 23 și 83), Vracu (min. 49 și 71), H. Ilie (51) și Gavrilă (min. 86) au beneficiat de ocazii însemnate de gol.

De remarcat debutul bun al fundașului stânga Marius Sevastian (23 de ani, venit de la Oțelul Galați), tupeul pozitiv al pustiului Filip Belciu, travaliul lui Ionuț Chirilă (aflat în dublă ipostază, jucător- antrenor secund) și, evident, calitățile de finalizator ale lui Vraciu.

Până acum, băcăuanii au punctat la capitolul achiziții prin aducerea portarului Dinu (Oțelul Galați), a fundașului Ștefan Pavel (CSM Bacău), a mijlocașului Izmană (Hușana Huși) și prin revenirea stoperului Vișinari după împrumutul la Bucovina Rădăuți.

În afara testului cu Bucovina Rădăuți, până pe 28 august, când se va da startul eșalonului trei, Aerostar va mai susține trei jocuri, pe 11, 18 și 20 august. Pe data de 11 adversară va fi, cel mai probabil, CSM Bacău, pe 18, Sporting Liești, în timp ce data de 20 rămâne, deocamdată, necompletată, deoarece coincide cu etapa a doua a Cupei României.

foto: Cristian Ploșceac 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu