duminică, 8 august 2021

Fotbal liga a 3-a, seria a 2-a - AMICAL | SC Oțelul Galați victorie pe teren propriu în TESTUL cu Viitorul Ianca. Urmează miercuri jocul din turul 2 al Cupei României de la Liești

 

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 3-1 (1-0), partida de pregătire disputată sâmbătă pe teren propriu în compania colegei de serie din Liga 3, Viitorul Ianca.

Oțelarii au deschis scorul în prima repriză prin Vasile Jardan (min. 23) care a profitat de o eroare a portarului advers, iar după pauză au majorat scorul prin George Cîrjan (min. 64), vârful oțelar reluând în poartă cu capul după o centrare de pe partea dreaptă a aceluiași Jardan. Oaspeții au redus din handicap în urma unei lovituri libere de la marginea careului transformată în gol de Necoară (min. 73), în timp ce Gabriel Tănasă, abia intrat pe teren, a marcat golul partidei cu o execuție spectaculoasă de la aproximativ 20 de metri direct în vinclul porții adverse (min. 87).


Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Uțiu – Farcaș, Sîrghi (cpt), Cojocaru, V. Niculae – Vaștag, Jardan – Demian, Badea, Nica – Cîrjan. În repriza secundă au mai evoluat: Ursu, Mereuță, Rus, Cireș, Dobre, Nedelea, Tănasă și Angheluță.

Următorul joc al oțelarilor va reprezenta debutul oficial în stagiunea 2021/22, miercuri, 11 august, pe terenul formației Sporting Liești, în faza a II-a a Cupei României. Partida se va disputa cu începere de la ora 17:30, pe stadionul Comunal din Liești.

foto: SC Oțelul Galați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu