luni, 9 august 2021

Fotbal liga a 3-a, seria I, AMICALE | Ultimele teste pentru formațiile sucevene înainte de meciurile din turul 2 al Cupei României

 

Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava și Şomuz Fălticeni au efectuat la sfârșitul săptămânii trecute ultimele repetiții înainte de meciurile oficiale din Turul II al Cupei României – ediția 2021/2022.

Bucovina Rădăuți s-a deplasat vineri la Bacău, acolo unde a cedat la limită, scor 0-1, în fața celor de la Aerostar, într-un joc de verificare decis de golul marcat de Vraciu în repriza secundă.

Florin Cristescu, antrenorul grupării rădăuțene, a început în următoarea formulă: Udeanu – Chiseliță, Forizs, Mateciuc, Coajă, Săhlean, Bejenar, Ungurianu, Coroamă, Plămadă și Stoian. Pe parcursul jocului a fost rugat întreg lotul de jucători aflat la dispoziție.

Foresta a bifat a treia victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul din Uricani, în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris de camerunezul Atouba.

Ionuț Moșteanu, antrenorul “galben-verzilor”, a trimis pe teren următorul prim 11: Tătaru – Arnold, Karime, Botezatu (ex FCSB), Cimbru, Mihăescu, Netbai, Olawaseun, Atouba, M. Ilie și Samson.

Şomuz Fălticeni a încheiat cantonamentul de vară cu un amical în compania celor de la Juniorul Suceava. S-a terminat cu scorul de 7-4 în favoarea echipei antrenate de Iulian Ionesi, care a marcat, sâmbătă, pe stadionul Ițcani, prin R. Ciobanu (3 goluri), Alecsandru (2) și Al. Sahru (2).

Formația fălticeneană a început meciul în următoarea formulă: Malac – Antonesei, M. Nistor, Chirilescu, Tareq, Robciuc, Străjeriu, E. Ciobanu, Irimescu, Ionesi. Au mai intrat: Pascal, Ailenei, Vitu, Pitic, Sahru și R. Ciobanu.

Turul II al Cupei României programează miercuri, cu începere de la orele 17.30, meciurile în care formațiile sucevene vor evolua după cum urmează: Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți și Dante Botoșani – Foresta. 

foto: Cristian Ploșceac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu