sâmbătă, 28 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | ACSM Ceahlăul este PRIMUL LIDER: rezultatele complete, marcatorii și clasamentul actualizat. Partida dintre ACS Foresta Suceava și ACS Hușana Huși va fi reprogramată

 
Etapa 1 (27-28 august)

CSM Pașcani

0-2

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

CSM Bucovina Rădăuți

2-1

CS Sporting Juniorul Vaslui

ACS Șomuz Fălticeni

2-1

CSM Bacău

CS Știința Miroslava

0-1

CS Dante Botoșani

ACS Foresta Suceava

amânat

ACS Hușana Huși

În prologul etapei inaugurale, vineri, la Pașcani, pe o vreme ploioasă ACSM Ceahlăul și-a făcut singură meciul greu în fața puștilor de la CSM Pașcani, victoria absolut meritată dacă ne raportăm la perioadele de posesie, dominare și ocazii de gol, fiind adusă pentru nemțeni de Cristian Copoț-Barb (81) și Adrian Șter (84).

CS Dante Botoșani victorie importantă pe Uricani, acolo unde CS Știința Miroslava cedează greu punct(e) în jocurile de acasă. Golul victoriei a fost reușit de Bogdan Melinte în min.87.

Meci complicat și la Rădăuți, acolo unde Sporting Juniorul a dat o replica peste așteptări, însă invincibilitatea Bucovinei pe teren propriu a fost confirmată din nou, chiar dacă rădăuțenii au jucat minute bune în repriza a 2-a în 10 jucători, Paul Mateciuc fiind jucătorul eliminat la scorul de 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Andrei Săhlean (37) cu un frumos șut din afara careului, Vasluiul a egalat după pauză prin noul introdus Ciobotaru (68), însă Bucovina a marcat golul victoriei prin Radu Ungurianu (87).

La Fălticeni, ACS Șomuz a obținut prima victorie din campionat, 2-1 cu CSM Bacău, într-o partidă în care, fiecare echipă a beneficiat de câte un penalty. Alex Sahru (16 – penalty) și Andrei Alecsandru (55) au dus scorul la 2-0 pentru Șomuz, CSM-eii din Bacău au redus din diferență prin Norbert Antal (89- penalty).

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț este primul lider al seriei I în urma celor 4 rezultate din prima etapă.

Partida ACS Foresta Suceava – ACS Hușana Huși a fost amânată datorită cazurilor de Covid-19 din tabăra suceveană. 

Loc

Clasamentul (1)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

1

1

0

0

2-0

3

2

ACS Șomuz Fălticeni

1

1

0

0

2-1

3

3

CSM Bucovina Rădăuți

1

1

0

0

2-1

3

4

CS Dante Botoșani

1

1

0

0

1-0

3

5

ACS Foresta Suceava

0

0

0

0

0-0

0

6

ACS Hușana Huși

0

0

0

0

0-0

0

7

CS Știința Miroslava

1

0

0

1

0-1

0

8

CSM Bacău

1

0

0

1

1-2

0

9

CS Sporting Juniorul Vaslui

1

0

0

1

1-2

0

10

CSM Pașcani

1

0

0

1

0-2

0

Foto: Sportul nemțean de performanță (arhivă) și Cristian Ploșceac

3 comentarii:

  1. Poate ne spuneți într-o zi și povestea reală ,cum a plecat Diarra la Petrolul Ploiesti,in prima fază se spunea împrumut,apoi .. tăcere.A plecat gratis?Sunt o parte din jucătorii valoroși plecati la alte echipe,care nu joacă vezi Andres,iar Matei un mijlocaș cu mare potențial,ce trebuia să rămână la echipă joacă câteva minute la Unirea Slobozia.Modibo Keita,nu a fost niciun meci măcar pe bancă la Buzău. Chiar nu mai avem ochi la jucători.Succes Ceahlăul! Așteptăm o creștere în joc ,zicem că a fost mai greu cu acomodarea la competiție,însă vine primul meci foarte greu ,cu Husana Huși care ne cunoaște slabiciunile din apărare, atenție la mingiile aruncate peste apărare ,sa văzut și la Pașcani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jucătorii menționați mai sus au impresari! Interesele lor nu coincid cu interesele clubului nostru, nu întodeauna, sau de cele mai multe ori. Este în firea lucrurilor ca jucătorii să meargă la mai bine, la bani mai mulți, este piața muncii, cererea și oferta. Ăsta este rolul impresarilor să producă bani mai mulți pentru jucători dar și pentru ei comisioane. Matei nu a mai vrut să joace la Ceahlăul, iar Andreș a fost suspendat până astăzi pentru roșu luat la Vaslui, in sezonul trecut...de aia nu a prins nici măcar banca la Voluntari. Modibo Keita încă nu poate juca acum la Buzău, trebuie să tragă tare...la fel și în cazul lui, are impresar, iar clubul CSM Ceahlăul încă nu poate oferi salarii așa mari ca L2 sau L1.

      Ștergere
    2. Referitor la apărare, sperăm să legitimăm un fundaș central care să poată juca la meciul cu Hușana. Din ce știu eu s-a putea să fie prezentat miercuri într-o conferință de presă. Numele nu vi-l pot divulga, dar este un fundaș cu experiență, cu meciuri la nivelul primelor 2 ligi din România. Costel Ilie știe ce are de făcut, este o serie grea, ați văzut și astăzi ce rezultate strânse, la fel și în seria a 2-a, Otelul a pierdut la Liești, Aerostar era să se încurce acasă cu Ianca, Focșani a câștigat greu la Chiscani...

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Final de tur cu CS Știința Miroslava lider meritat. FC Bacău, CSM Bacău și Gloria Ultra completează locurile de play-off. Ceahlăul II a cedat pe final la Bacău în fața CSM-eilor!

  Etapa a 9-a (26 octombrie) CSM Bucovina Rădăuți 1-1 Gloria Ultra ACS FC Șoimii Gura Humorului ...