marți, 10 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Concluziile goalkeeperului Alex Barna la final de cantonament: "Sunt 100 % apt pentru a înfrunta orice joc! "

La finalul cantonamentului de 2 săptămâni programat de staff-ul tehnic,  unul din cei mai experimentați jucători din lotul "galben-negrilor" , portarul Alexandru Barna a tras concluziile după această importantă perioadă de pregătire din viața clubului nemțean.
Seriozitatea din pregătiri, dar și valoarea lotului,  ambiția și determinarea de a îndeplini obiectivul fixat de conducere - PROMOVAREA, îl MOTIVEAZĂ și în același timp îl RESPONSABILIZEAZĂ pe goalkeeperul nemțean.
" Pentru noi a fost un cantonament reușit, păcat că nu am putut să câștigăm toate meciurile, noi de dorim ca la fiecare meci să dăm 100% pentru a aduce victoria! Indiferent că este meci amical, oficial sau în Cupa României. Mister (nr.antrenorul principal Costel Ilie), a încercat să ne dea minute, la toți, la absolut toți jucătorii disponibili, iar acest lucru a fost în mare parte destul de bine. Nu am reușit să fructificăm toate ocaziile pe care ni l-eam creat în aceste jocuri de pregătire, însă sper ca pe viitor să eliminăm din greșelile pe care le-am făcut pe parcursul jocurilor amicale. Sincer, eu vreau să dau 100%, când intrăm pe teren, vrem doar să câștigăm, indiferent că-i vremea. că-i terenul, că-i adversarul, noi trebuie să câștigăm! Legat de participarea în Cupa României, sincer, ne dorim să avansăm în fazele superioare ale competiției. Avem lot puternic, cu care putem să reușim să aducem pe Borzoghean o echipă de L1. După acest cantonament eu sunt 100 % apt pentru a înfrunta orice joc, orice adversar, colegii mei s-au pregătit foarte bine, ca și dovadă, unii mai rămân pe teren în plus, să facă pregătire și sperăm ca pe viitor să ne antrenăm din ce în ce mai bine " .
Primul joc oficial pentru ACSM Ceahlăul Piatra Neamț are loc mâine, 11 august, în Cupa României, de la ora 17:30, pe Uricani, în compania colegii de serie, CS Știința Miroslava. Partida contează pentru turul 2 al Cupei României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu