marți, 10 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Băimăreanul Adrian Șter, golgheterul seriei a 7-a, liga a 3-a din sezonul trecut a SEMNAT cu ACSM Ceahlăul: " Am venit la Piatra Neamț pentru PROMOVARE! "

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a mutat din nou pe piața transferurilor de data aceasta în compartimentul ofensiv. 
Adrian Șter, băimărean la origine, ultima dată la FC Hermannstadt a semnat cu gruparea pregătită de Costel Ilie pentru 2 sezoane, atras de proiectul de la Piatra Neamț, de faptul că se dorește performanță la Ceahlăul, iar condițiile de pregătire și instruire sunt excelente sub Pietricica.

Adrian, are 23 de ani, iar până să ajungă la Piatra Neamț s-a făcut cunoscut în fotbalul mare la formația CFR Cluj U-19, apoi a trecut pe la Craiova lui Mititelu pe vremea când aceasta era pregătită de italianul Francesco Napoli, s-a intors apoi din noul la Baia Mare, la Minaur, formație cu care a pierdut dramatic promovarea la L3, în 2020 în fața grupării FC Comuna Recea.
A urmat în toamnă promovarea la gruparea de primă ligă FC Hermannstadt, formație pentru care a înregistrat 4 apariții la nivelul primului eșalon.
Direcționat la satelitul de L3, FC Hermannstadt 2, Adrian Șter și-a dovedit din plin abilitățile de atacant pur, marcând de 11 ori și devenind golgheterul seriei a 7-a din L3 în sezonul recent încheiat.
Odată cu retrogradarea grupării sibiene în cel de-al 2-lea eșalon, a încetat colaborarea cu Hermannstadt, a avut în această vară oferte de la formații de L2 și L3, cea mai concretă fiind de la FC Brașov Steagul Renaște, dar a ales Piatra Neamț pentru seriozitatea oamenilor de aici, pentru proiectul promovării, pe care îl consideră perfect realizabil și o bornă importantă în cariera lui.

Anton Măzărianu - investitorul clubului pietrean dar și principalul Costel Ilie au prezentat mai apoi în conferința de presă obiectivele clubului pentru această stagiune și anume PROMOVAREA la L2, dar și accederea în etapele superioare din Cupa României.
S-a vorbit despre cantonamentul din care tocmai a ieșit echipa la finalul săptămânii trecute, despre posibilele noi achiziții în cadrul clubului, principalul Costel Ilie menționând faptul că echipa ar mai putea face 2 transferuri până la startul competiției, dar și despre adversarul din jocul de mâine din Cupă, CS Știința Miroslava, o grupare aflată la schimbul de generații, un mix între jucătorii cu experiență și tinerii promovați cu mult curaj de principalul Cristi Popovici din pepiniera proprie.

2 comentarii: