marți, 10 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Modificări în programul jocurilor de pregătire, din nou. CS Aerostar Bacău o ÎNLOCUIEȘTE pe ACS Foresta Suceava în amicalul din 14 august. Vezi programul complet și rezultatele de până acum

 

Nouă modificare în programul jocurilor amicale
CSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a lovit în aceste zile de un nou refuz al reprezentanților unei echipe pentru un joc amical deja programat. Antrenorul principal al echipei noastre, Costel Ilie, a fost pus în fața unui fapt împlinit, așa cum a fost în iulie, atunci când Sporting Juniorul Vaslui ne-a încurcat planurile. Evident că s-a căutat repede adversar și s-a găsit imediat, numai că CSM Ceahlăul trebuie să joace iar în deplasare.
CSM Ceahlăul nu va mai înfrunta Foresta Suceava în ziua de sâmbătă, 14 august 2021, ci va merge în fieful celor de la Aerostar Bacău (FOTO 2), echipă retrogradată în vara acestui an din Liga 2. Partida va fi tot pe 14 august 2021, dar la Bacău, pe stadionul ”aviatorilor” și va începe de la ora 11:00.
Până atunci, CSM Ceahlăul are meci oficial miercuri, 11 august 2021, în Cupa României, în fieful celor de la CS Știința Miroslava. Duelul va începe de la ora 17:30, iar învingătoarea se va decide după o singură manșă, astfel că este posibil ca duelul să se termine și după prelungiri sau chiar lovituri de departajare.
Revenind la jocurile amicale pe care echipa noastră le mai are de jucat, trrebuie spus că pe 21 august vom avea deplasare la CSM Focșani.
Jocurile amicale disputate în această vară de trupa pregătită de Costel Ilie s-au terminat cu următoarele rezultate: 3-0, cu Poli Iași, 2-2, cu Foresta Suceava (la Suceava), 2-0, cu Hușana Huși (la Roman), 1-3, cu Hușana Huși (la Bârlad).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu