joi, 5 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foresta Suceava REFORMATĂ din temelii: 14 noi transferuri până la jocul de miercuri din Cupă cu Dante. Vezi care este fostul jucător al Ceahlăului ce se regăsește pe lista de achiziții a clubului sucevean


Foresta se pregătește să legitimeze 14 jucători noi în perspectiva meciului pe care îl va disputa miercurea viitoare, la Dorohoi, în fața celor de la Dante Botoșani, în Turul II al Cupei României.

Este vorba de nigerianul Agbomoniyi Olawaseun, camerunezii Makongo Karime, Jordan Atouba și Chinwendu Samson, portarii Alex Tătaru (Rapid București) și Daniel Mihăescu (Unirea Bâscov), fundașii Ionuț Mihăescu (Flacăra Horezu), Alexandru Crap (CSM Ceahlăul Piatra Neamț), Alexandru Arnold (FCSB 2), Mădălin Ciobanu (FCSB 2), mijlocașii Marian Ilie (Juniorul Suceava), Ruslan Chelari (Speranța Nisiporeni) și Iosif Netbai (Şomuz Fălticeni) și atacantul Serghei Trofan (Speranța Nisiporeni).

Din “vechea gardă” vor mai continua pe Areni doar cinci jucători, este vorba de Robert Martin, Ciprian Sumanariu, Vlad Cimbru, Ciprian Hostiuc și Eugen Celeadnic, ultimul fiind la recuperare după o operație suferită la rinichi.

Pe lângă partida oficială de la Dorohoi, Foresta mai are programate, până la startul Ligii a III-a, meciuri amicale cu Ştiința Miroslava (7 august, în deplasare), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (14 august) și Şomuz Fălticeni (21 august).

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu este neînvinsă până acum în amicale după 4-2 cu Şomuz Fălticeni, 2-2 cu CSM Ceahlăul și 2-0 cu  SC Oțelul Galați.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 28 august, componența seriilor și programul meciurilor nefiind încă stabilite de FRF, însă obiectivul Forestei este cel puțin în primă fază - calificarea în play-off.

În ediția trecută de campionat, ACS FOresta Suceava a încheiat sezonul regular pe locul 2, în spatele vecinilor de la CSM Bucovina Răfăuți, iar în faza următoare, în primul baraj, a cedat în dublă manșă în fața formației ACS SC Oțelul Galați cu scorul general de 0-3.

Foto: SC Oțelul Galați -facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | OFICIAL | Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost exclusă din Liga 2. Cum arată noul clasament al campionatului, după anularea rezultatelor echipei gorjene și locul pe care se află ACSM Ceahlăul

Federația Română de Fotbal, prin Comisia de Disciplină și Etică, a exclus din campionatul Liga 2, ediția 2024-2025, clubul Viitorul Pandur...