miercuri, 25 august 2021

Fotbal liga a 3-a, seria I | Foto + video: Principalul Costel Ilie și căpitanul Alex Barna prefațează debutul în campionat din etapa inaugurală, vineri seara de la orele 18:00, la Pașcani

 

Așteptarea fanilor, jucătorilor și conducătorilor a ajuns aproape de sfârșit.
ACSM Ceahlăul deschide balul ligii a 3-a, în seria I, vineri, de la ora 18:00, la Pașcani, pe terenul CSM-ului, o formație mult schimbată și întinerită cu elemente locale în această vară.
Despre importanța unui debut cu dreptul în campionat, ne vorbește în materialul video următor, antrenorul principal al nemțenilor, Costel Ilie și căpitanul echipei, portarul Alex Barna, cel care revine într-o partidă oficială, după 11 luni!
Pentru jocul de la Pașcani, ACSM Ceahlăul nu îi are la dispoziție pe Cristin Jalbă și Sorin Tăbăcariu, ambii încă nerefăcuți după accidentări, însă Teo Cîmpianu este apt de joc după episodul de sâmbătă de la meciul amical cu CSM Focșani când a ieșit ușor accidentat.
Principalul Costel Ilie a vorbit despre modul profesionist în care s-a pregătit echipa în aceste ultime zile, dar și pe durata întregului ciclu din această vară, despre faptul că mai așteaptă la echipă zilele acestea, 2 jucători: un fundaș central și un mijlocaș, lotul fiind creionat în proporție de 90 % în acest moment. 
22 de jucători de câmp și 2 portari formează la această  oră lotul "galben-negrilor", iar prin sosirea celor 2 jucători pe posturile deficitare, încă neacoperite cu dubluri cu o valoare apropiată de cea a titularilor, ACSM Ceahlăul se consideră până în iarnă cel puțin, o echipă echilibrată pe posturi, care se va bate cu cel puțin alte 6 formații pentru accederea în play-off.
Costel Ilie a  mai precizat că meciul de acasă din etapa a 2-a, cel cu Hușana, va avea loc pe terenul 2 de iarbă, omologat și el pentru L3, teren pe care s-a desfășurat ultima partidă amicală din presezon, jocul pierdut cu 0-2 în fața vrâncenilor de la CSM Focșani 2007.
Alex Barna, căpitanul nemțenilor așteaptă cu nerăbdare să apere din nou într-o partidă oficială, își dorește victoria cu CSM Pașcani, o victorie care să dea încredere, optimism și speranță lotului de jucători, conducerii și suporterilor.
În turul de campionat al ligii a 3-a, seria I, pietrenii au 4 jocuri pe teren propriu cu ACS Hușana Huși, CS Dante Botoșani, CSM Bacău și CS Sporting Juniorul Vaslui și 5 jocuri în deplasare: CSM Pașcani, CSM Bucovina Rădăuți, ACS Șomuz Fălticeni, CS Știința Miroslava și ACS Foresta Suceava.
În 2021, pe lângă cele 9 jocuri din turul campionatului, vor mai avea loc și 6 jocuri din retur, ultima etapă fiind programată pe 4 decembrie.
În Cupa României, ACSM Ceahlăul a părăsit competiția în turul 2, fiind eliminată după prelungiri și lovituri de la 11 m, cu scorul general de 10-9 de CS Știința Miroslava, într-o partidă ce a avut loc pe Uricani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...