sâmbătă, 21 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Amical | Foto + Video: Înfrângere pe teren propriu pentru elevii lui Costel Ilie în ultimul amical din presezon: ACSM Ceahlăul - CSM Focșani 0-2 (0-0)

 

Astăzi, sâmbătă, 21 august, pe terenul 2 de iarbă din Complexul sportiv Ceahlăul, elevii lui Costel Ilie au dat replica formației CSM Focșani 2007, grupare pregătită din acest sezon de tehnicianul Marius Bratu.
A fost ultima partidă de verificare din presezon, pietrenii urmând a debuta în campionat, vineri, 27 august,  în deplasare, la CSM Pașcani, în vreme ce Focșaniul, formație ce activează în seria a 2-a, va debuta tot în deplasare, la formația brăileană ACS Sportul Chiscani.
Pe o vreme excelentă pentru fotbal, cele 2 formații au făcut risipă de efort, s-au anihilat reciproc și scorul se îndrepta spre un 0-0 echitabil, numai că în ultimele 20 de minute, pe fondul a 2 greșeli personale din tabăra nemțenilor, focșănenii, mai proaspeți și mai lucizi au făcut diferența prin execuțiile lui Robert Băciuț (min.72) și Mădălin Predoiu (min.81).

S-au evidențiat problemele defensive din tabăra Ceahlăului, cauzate de accidentările lui Cristi Jalbă (va mai sta circa 10 zile) și Franck Toukam (a luat loc în tribune, însă șansele lui de a a continua la Piatra Neamț sunt infime).
În aceste condiții, închizătorul Denis Botezatu a fost coborât în linia de fund alături de Flavius Dumbrăvean, iar la mijloc la închidere a apărut Cristian Copoț-Barb, flancurile fiind asigurate de Nemțanu și de Pîntea, susținuți de underii Moroșanu și Șincu, iar axul central a fost compus din Ovidiu Toma și Andrei Vîlea care l-au sprijinit pe vârful Adrian Șter, cel care însă a beneficiat de prea puține baloane utile pentru a ieși în evidență.
Ocaziile de poartă cu adevărat periculoase, au cam lipsit la ambele porți. Am remarcat în prima repriză incursiunea lui Moroșanu, cel care lansat în viteză, după o serie de driblinguri, nu a mai găsit luciditatea de al învinge pe Apenciucesei și în repriza 2-a, o semiocazie la o reluare cu capul de puțin alături semnată de Dragoș Mucuță. 
Focșaniul s-a închis bine, a stat la cutie, iar în repriza a 2-a a lovit pe fondul unor greșeli personale din tabăra nemțenilor, Mai întâi, la primul gol, Moroșanu a încercat un stop dificil aproape de centrul terenului, mingea a fost recuperată de focșăneni, iar pe dezvoltarea ulterioară a fazei, Băciut a descis scorul (1-0, min.72), pentru ca 9 minute mai târziu, veteranul Mădălin Predoiu să profite de o ezitare a goalkeeperului Teo Cîmpianu și să urce scorul la un 2-0, parcă prea sever pentru aspectul general al jocului.
Nici măcar schimbările ofensive din tabăra gazdelor, introducerile lui Ștefănescu, Mucuță sau Moldovan nu au schimbat mare lucru în jocul elevilor lui Costel Ilie, așa că,  un prim  semnal de alarmă trebuie tras încă de pe acum, chiar dacă vineri, ne deplasăm la CSM Pașcani, o formație practic mai abordabilă decât CSM Focșani sau CS Știința Miroslava în Cupa României.
Nu mai există meciuri ușoare, iar ultimele rezultate care contează din amicale (eșecuri cu Hușana Huși și CSM Focșani) sau eliminarea din Cupa României la penalty-uri cu CS Știința Miroslava, arată că mai este mult de lucru la echipă, iar adaptarea promisă de staff-ul tehnic și implicit rezultatele vor trebui să se lase așteptate cel puțin până vineri.
CSM Ceahlăul: A.Barna - D.Moroșanu, D.Botezatu, F.Dumbrăvean, Șincu-Scripă - C.Nemțanu, C.Barb, Ov.Toma. R.Pîntea - A.Vîlea - A.Șter
Au mai intrat: T.Cîmpianu - A.Curpăn, C.Ștefănescu, Ș.Istrati, D.Mucuță, A.Moldovan, A.Ghenici

CSM 07 Focsani:
Apenciucesei - Juncanaru, Paduret, Bratu, Negoita, Stratila, Sapunaru, Manu, Dascalu, Pasăre
Au mai intrat: Preda - Găină, Panaite, Gurău, Băciuț, Stoica, Budeanu, Agafiței, Sandu, Hotoi, Predoiu

arbitri: Bogdan Florea - la centru, Cosmin Cercel și Răzvan Andrei - asistenți

Galerie foto :























































































































2 comentarii:

  1. La primul eșec, Costel Ilie, trece în tribună.El a cerut acești jucători și a primit,din primele jocuri sa văzut vulnerabilitatea apărării,când strici o echipă frumoasă ,care pasa frumos și avea ocazii multe,te costă. Trebuiau doar 4 sau poate 5 jucători cu experiență.Acum stam la mâna sorții.Nu ne panicam,dar echipa trebuie motivată pentru a fi până la finalul anului in primele trei locuri, pentru a mai putea regla ceva in primăvară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așteptăm jocurile pe puncte! Echipa suferă teribil pentru că nu are un director sportiv. Jucătorii aduși sunt responsabilitatea staff-ului, pentru că ei au fost aduși cu acordul lui Costel Ilie, cel care a garantat pentru ei. Am semnalat de la început că există un risc să schimbăm 80-90% din formația de bază...să sperăm că echipa se va omogeniza mai repede, iar în campionat vor veni rezultatele. Directorul sportiv avea rolul de a forma strategia pe minim 1 an și de a lucra la contracte, target, obiective, etc bineînțeles în funcție de buget. La noi s-a vrut modelul din Anglia, cu manager general, pe ideea că nu este nevoie de director sportiv la L3...Conducătorii nu au experiență, nu este suficient doar valoarea staff-ului și 8-9 jucători titulari noi, care oricât de experimentați ar fi, au nevoie de 1-2 luni ca să se exprime ca și o echipă cu ambiții de promovare. Norocul nostru este că în afară de Hușana și celelalte formații au schimbat masiv loturile. Cine se adaptează mai repede, are șanse la play-off! Calificarea în play-off se decide în 2021, până pe 4 decembrie, când sunt programate 15 din 18 etape!

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...