marți, 17 august 2021

Futsal - liga a 2-a | Avem componența seriilor la cel de-al 2-lea eșalon din futsalul românesc dar și grupele din campionatul rezervat juniorilor: Futsal Ceahlăul Piatra Neamț face parte din seria I la seniori, vezi componența seriilor, sistemul de desfășurare și de promovare

 

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF, hotărăște:

Aprobă următoarele documente aferente competițiilor de fotbal în sală sezonul 2021/2022:

Futsal Ceahlăul Piatra Neamț participă și în acest sezon cu o formație de seniori la nivelul eșalonului 2,dar și în campionatul național de futsal juniori, componența seriilor o puteți afla nd click pe link-urile din descriere.
Dacă la L2, avem colege de întrecere în seria I formațiile Fortius 2014 Buzău, Mausoleul Mărășești și Olimpia Rm.Sărat, la juniori, adversarii formației pietrene sunt: CN Nicu Gane Fălticeni, Mausoleul Mărășești și Sportul Ciorăști.

Despre sistemul de desfășurare al ligii a 2-a, la seniori, ediția 2021-2022, vă precizăm următoarele aspecte:

1. Se formeaza 3 serii pe criterii geografice astfel: 

Seria 1 : Olimpia Rm.Sărat, Fortius 2014 Buzău, Futsal Ceahlăul P.Neamț și Mausoleul Mărășești

Seria 2 : KSE Tg.Secuiesc, Inter Gheorgheni, Kereszthegy Remetea și Korondi Junior Corund

Seria 3: Metropolitan Ișalnița, Șoimii Șimand, CSM Tg.Mureș și West Deva

2. Sezon regular 12 etape (tur-retur-tur-retur) 

3. Echipele câștigătoare ale seriilor vor disputa împreună cu echipa clasată pe locul 7 în Liga 1 turneul de promovare-retrogradare. Turneul se va disputa în sistemul fiecare cu fiecare, 3 etape. Echipele clasate pe primele două locuri promovează în Liga 1. 

4. Meciurile se dispută în sistemul fiecare la fiecare. Dacă toate echipele unei serii sunt de acord ca să dispute meciurile în sistem turneu de 2 sau 3 zile, atunci acestea vor fi programate în acest sens în ordinea normală a etapelor de campionat. Cheltuielile cu organizarea turneelor se împart între cele 4 echipe conform întelegerii dintre echipe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...