luni, 16 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seriile I & II | AVEM componența seriilor: VEZI cu cine se luptă pentru un loc în play-off CSM Ceahlăul și SC Oțelul Galați

Mâine la sediul FRF de la  ora 12:00 se stabilește componența și țintarul seriilor la L3, însă pe surse, Sportul nemțean de performanță este în măsură să vă facă cunoscute echipele ce compun cele 2 serii (I & II), serii din care, la finalul lunii mai a anului viitor va promova doar o singură formație!

Seria I:

Nr

Numele echipei

1

CSM Bucovina Rădăuți

2

ACS Foresta Suceava

3

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

4

CS Știința Miroslava

5

ACS Hușana Huși

6

CS Dante Botoșani

7

ACS Șomuz Fălticeni

8

CSM Bacău

9

CS Sporting Juniorul Vaslui

10

CSM Pașcani


Seria II:

Nr

Numele echipei

1

AFC Dinamo Bacău

2

CS Aerostar Bacău

3

ACS SC Oțelul Galați

4

CSM Focșani 2007

5

CSM Rm.Sărat

6

AFC Metalul Buzău

7

CS Viitorul Ianca

8

CS Sporting Liești

9

ACS Sportul Chișcani

10

CS Făurei


La o primă vedere din seria I favorite la calificarea în play-off sunt în ordine ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Bucovina Rădăuți, ACS Hușana Huși și Dante Botoșani, dar se pot implica la calificarea in careul de ași și formațiile Șomuz Fălticeni, ACS Foresta Suceava sau CS Știința Miroslava, în timp ce Sporting Juniorul Vaslui, CSM Bacău și CSM Pașcani sunt privite evident ca outsidere, cu mențiunea că formația din Vaslui va face destule puncte cu formațiile din față.

Din seria a II-a, marile favorite sunt ACS SC Oțelul Galați și CS Aerostar Bacău, la care se mai pot adăuga pentru play-off CSM Focșani 2007, AFC Metalul Buzău sau CS Sporting Liești ori CS Viitorul Ianca. La fel ca și în seria I, CSM Rm.Sărat poate face o figură frumoasă, cu un lot extrem de tânăr, în vreme ce AFC Dinamo Bacău, ACS Sportul Chișcani sau CS Făurei vor face puține puncte, iar lupta o vor da pentru evitarea ultimelor 2 locuri care duc la retrogradarea directă.

Vă remintim pe scurt modul de desfășurare al sezonului 2021-2022:

Competiția se va disputa în trei faze:

Faza I. Sezon regular, tur-retur, rezultând un total de 18 etape.

Faza a II-a. În fiecare serie se va disputa un play-off (între primele patru clasate) și un play-out (între celelalte 6 echipe).
Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape (pe baza tabelei Berger de 4).
Play-out-ul se va juca în format tur-retur, 10 etape (pe baza tabelei Berger de 6).

Locul din clasament final al sezonului regular va da ordinea în tabela Berger corespunzătoare play-off-ului / play-out-ului (ex. locul 1 în sezon este poziția 1 în play-off, locul 5 în sezon este poziția 1 în play-out ș.a.m.d.).

Faza a III-a. În această fază vor participa doar echipe din play-off, 20 în total – primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii. Se vor disputa două runde de baraj:
Runda semifinală – cele 20 de echipe vor fi împerecheate în 10 dueluri în dublă manșă, după cum urmează (echipele de pe locurile 1 vor fi gazde în retur):

B1: Locul 1, Seria 1 v Locul 2, Seria 2
B2: Locul 1, Seria 2 v Locul 2, Seria 1
B3: Locul 1, Seria 3 v Locul 2, Seria 4
B4: Locul 1, Seria 4 v Locul 2, Seria 3
B5: Locul 1, Seria 5 v Locul 2, Seria 6
B6: Locul 1, Seria 6 v Locul 2, Seria 5
B7: Locul 1, Seria 7 v Locul 2, Seria 8
B8: Locul 1, Seria 8 v Locul 2, Seria 7
B9: Locul 1, Seria 9 v Locul 2, Seria 10
B10: Locul 1, Seria 10 v Locul 2, Seria 9

Runda finală – cele 10 câștigătoare ale primei runde vor fi împerecheate în 5 dueluri ce vor fi decise în dublă manșă, după cum urmează (gazda meciului tur va fi decisă prin tragere la sorți):

Învingătoarea B1 v Învingătoarea B2

2 comentarii:

  1. Dacă acesta este componenta seriilor,de departe tot seria 1,este mai puternică și chiar mai valoroasă deși ne dorim ca Ceahlăul sa fie prima,jocul nu ne arată până acum din amicale că suntem favoriți , avem un lot de primele trei,dar în această serie pot fi surprize mari oricine poate învinge pe oricine.Cred că niciuna din primele echipe nu va reuși un parcurs fără 5 sau 6 înfrângeri.Ceahlaul,Husana ,Dante,Foresta, Bucovina sunt pe aproape.Sa vedem cum avem programul poate incepem din prima etapă cu una din candidate.Oricum suporterii nemțeni au așteptări mari.Succes maxim Ceahlăul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uitați Șomuzul și Miroslava...sunt 6 echipe echilibrate, plus Sporting Juniorul Vaslui care va face și ea puncte cu echipele din față. CSM Bacău joacă pe Letea Veche un teren la limita omologării, așa că surprize pot apărea...cine va avea constanță în pregătire, finanțare, liniște și cel mai important lot suficient atat valoric cât și numeric, va avea de câștigat. Contează în această luptă fiecare element menționat mai sus...

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...