miercuri, 8 septembrie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Conferința de presă ACSM Ceahlăul înaintea jocului din etapa a 3-a de la Rădăuți cu CSM Bucovina

 

La conferința de presă de astăzi, au vorbit despre jocul de sâmbătă de la Rădăuți cu CSM Bucovina, partidă ce contează pentru etapa a 3-a, a ligii a 3-a, din seria I, antrenorul principal al nemțenilor Costel Ilie și mijlocașul central Cristian Copoț- Barb.
În startul alocuțiunii, principalul nemțenilor a ținut să aducă mulțumiri conducerii orașului, firmei ce a executat lucrările de întreținere la gazoanele de iarbă și îngrijitorilor arenei nemțene, și de asemenea, a dat asigurări suporterilor formației ACSM Ceahlăul, că la următorul joc de acasă, cel de sâmbătă, 18 septembrie, din etapa a 4-a, cu Dante Botoșani, favoriții vor putea fi văzuți la treabă pe gazonul principal al stadionului Ceahlăul.
Referitor la jocul de la Rădăuți, principalul nemțenilor ne-a informat că toți jucătorii sunt conștienți de dificultatea jocului de sâmbătă, însă victoria concludentă obținută cu Hușana, a mărit doza de încredere în sânul echipei, faptul că toți jucătorii își aduc aportul la rezultatele echipei, inclusiv și cei care vin de pe bancă fiind un aspect pozitiv.
În ciclul de pregătire al echipei pentru jocul de la Rădăuți a reintrat și fundașul central Cristin Jalbă, dar și portarul Marius Chelaru, acesta din urmă rechemat la echipă după ce Teo Cîmpianu a plecat cu totul neașteptat de la "galben-negri" după jocul cu ACS Hușana Huși de sâmbătă.
Mijlocașul Cristian Copoț Barb a întrat cu gol din postura de rezervă la Pașcani, apoi a avut o evoluție solidă la mijlocul terenului ca titular în jocul de acasă cu Hușana.
Cristi Barb este decis să facă un joc mare la Rădăuți, să răzbune eșecul la limită din returul sezonului trecut, din primăvară, iar echipa să intre pe făgașul ei normal de formație fruntașă a acestei serii.

Aveți INTEGRAL conferința de presă: AICI

2 comentarii:

  1. Succes CSM CEAHLĂUL, băieții vor avea un meci greu pentru că Bucovina stă la cutie și contraataca,știu jocul la faze fixe foarte bine,va fi un joc cu nervii întinși la maximum,dar speram și credem ca suporteri că vor câștiga Ceahlăul.Atentie și la șicanele,chiar bădărăniile celui care anunță la stația de amplificare vezi meciul cu Sporting Vaslui,ar trebui sa fie moderat de un observator al meciului și ținut un pic în frâu.Hai Ceahlăul este timpul sa le arătăm cine este liderul seriei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să ne facem doar jocul nostru, să nu ne intereseze tertipurile gazdelor, să nu răspundem la provăcări...să rămânem concentrați, iar cei care intră de pe bancă să își aducă ca și până acum aportul. Suntem echipa mai bună și în mod normal, dacă se respectă planul tactic întocmit de staff, victoria va fi a noastră!

      Ștergere