joi, 9 septembrie 2021

Futsal U-19 | Debut cu dreptul pentru juniorii pietreni în campionatul național de futsal, Seria I

 

𝗙𝘂𝘁𝘀𝗮𝗹 𝗖𝗲𝗮𝗵𝗹ă𝘂𝗹 - 𝗠𝗮𝘂𝘀𝗼𝗹𝗲𝘂𝗹 𝗠ă𝗿ăș𝗲ș𝘁𝗶 𝟲-𝟬 (𝟯-𝟬)

𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗲 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗲𝗮𝗻𝘂 (𝟮), 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲𝘀𝗰𝗼 𝗜𝗼𝗻𝗲𝗹, 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗟𝗮𝘇ă𝗿, 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗶𝗻 𝗡𝗲𝗺ț𝗲𝗮𝗻𝘂, 𝗥𝗮𝗿𝗲ș 𝗥ă𝗱𝘂𝗰 au fost marcatorii pentru Futsal Ceahlăul în disputa cu vrâncenii.
După o pauză de 18 luni generată de pandemie, Campionatul Național al Juniorilor U19 a programat prima etapă a ediției 2021/2022.
Echipa de juniori U19 a clubului pietrean a debutat cu dreptul în noul sezon, reușind să învingă pe Mausoleul Mărășești.
Chiar dacă diferența de scor pare a fi una liniștitoare, meciul nu a fost deloc ușor, oaspeții, debutanți în competițiile de futsal, punând destul de multe probleme echipei nemțene, o formație mai experimentată la acest nivel.
Experiența superioară a jucătorilor manageriați de Cristi Vornicu precum și pregătirea mai bună a jocului și-au spus în cele din urmă cuvântul, Futsal Ceahlăul obținând o victorie dătătoare de speranțe pentru partidele următoare.
Pentru juniorii pietreni urmează meciul de la Fălticeni împotriva CN Nicu Gane, o echipă foarte bună care a debutat cu o victorie în prima etapă pe terenul celor de la Sportul Ciorăști.

Etapa a 1-a (8 septembrie)

Club Sportiv Local Sportul Ciorăști

4-8

CN Nicu Gane Fălticeni

ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț

6-0

ACS Mausoleul Mărășești


Loc

Clasamentul (1)

M

V

E

Î

Gol

+/-

Pct

1

ACS Futsal Ceahlăul P.Neamț

1

1

0

0

6-0

6

3

2

CN Nicu Gane Fălticeni

1

1

0

0

8-4

4

3

3

CSL Sportul Ciorăști

1

0

0

1

4-8

-4

0

4

ACS Mausoleul Mărășești

1

0

0

1

0-6

-6

0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu