sâmbătă, 30 martie 2024

Fotbal liga a 2-a, etapa 1 play-out Grupa A | FC Metaloglobus câștigă la Piatra Neamț și este a 2-a formație din grupa A care s-a salvat matematic de la retrogradare. Unirea Dej a remizat la Reșița, CSM Alexandria victorie cu CSC Dumbrăvița. Rezultate și clasament

Play-out Grupa A:

Etapa a 1-a (30 martie)

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

1-2

FC Metaloglobus București

CSM Alexandria

3-1

CSC Dumbrăvița

CSM Reșița

1-1

Unirea Dej

FC Argeș

 

Stă

Prima etapă a turneului play-out în grupa A a lămurit încă o necunoscută. Așa cum avea să ne declare și antrenorul principal Ianis Zicu la flash interviul de după joc, FC Metaloglobus acum cu 29 de puncte în urma victoriei de la Piatra Neamț s-a salvat matematic de la retrogradare, așa că în următoarele 5 etape, cel puțin 2 formații nu vor mai avea nicio miză concretă în abordarea jocurilor.
După o primă repriză modestă la Piatra Neamț, oaspeții au punctat de 2 ori în interval de 7 minute prin Georgian Honciu din penalty (min.52) și Lucian Cazan (min.60) cu un șut frumos de la circa 11 m în stânga lui Barna.
Nemțenii au redus din diferență prin Cristin Jalbă (min.73) cu un șut din 6 metri după o centrare din dreapta a lui Pedro Albino.
CSM Reșița și Unirea Dej au remizat 1-1 în Valea Domanului. Formația pregătită de Flavius Stoican a deschis scorul prin golgheterul Marian Drăghiceanu în min.19, Unirea Dej a restabilit egalitatea până la pauză prin Daniel Pop (min.40).
La Turnu  Măgurele, CSM Alexandria a obținut o victorie muncită și meritată cu CSC Dumbrăvița, gruparea pregătită de Cosmin Stan având numai puțin de 8 absențe pentru acest joc. 
Bruce Nortey a deschis scorul pentru gruparea din județul Țimiș în min.38, însă gazdele au restabilit egalitatea până la pauză prin Ștefan Cană (min.41) excelent lansat în adâncime de Geani Crețu.
În repriza a 2-a tot CSM Alexandria avea să mai puncteze de 2 ori. Geani Crețu a făcut 2-1 în min.57 iar Alberto Călin a stabilit scorul final în min.77 cu unj șut frumos de la 25 de metri.

Loc

Clasamentul (1)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

1

0

0

1

1-2

31

2

FC Metaloglobus București

1

1

0

0

2-1

29

3

CSM Reșița

1

0

1

0

1-1

28

4

FC Argeș

0

0

0

0

0-0

24

5

CSC Dumbrăvița

1

0

0

1

1-3

23

6

FC Unirea Dej

1

0

1

0

1-1

14

7

CSM Alexandria

1

1

0

0

3-1

12


Un comentariu:

  1. Era o înfrângere așteptată,cu un mijloc încropit,cu experimente in defensivă ,plus lipsa de ambiție și de coordonare din teren, echipa noastră a arătat că o "găină fără cap". Partea bună pentru cei aproximativ o mie de oameni este că au beneficiat de un soare și un bronz frumos.Fotbal am văzut cu lingurița,se confirmă lipsa de valoare a unor jucători dar este problema staff-ului și finanțatorului, atitudine de jucător a arătat doar Savu in prima repriză,Petre și Albino doar parțial restul doar la număr pe teren ,nimic de apreciat ,un arbitru din alt film și atât.Metaloglobus au un joc simplu dar robust, dacă mai jucam de trei ori cu ei nu câștigăm, parcă vedeam jocurile din liga3,se joacă simplu fără floricele ,ceea ce la băieții noștri nu se vede.Venim la stadion sa ne distrăm cu glume ,pop corn și pentru bronz.Greu de motivat jucătorii ,unii își caută angajamente , alții nu știu ce vor face mai departe.Asteptam pe Canea ,Coroi,de la U19 să-i vedem la lucru.

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...