joi, 4 aprilie 2024

Fotbal juniori republicani U-19 Cupa Național | Oaspeții au făcut PAȘI împortanți spre finală: CS Dinamo și CS Sporting Cluj au câștigat în deplasările de la Piatra Neamț și Craiova

 

Disputată pe terenul sintetic al complexului sportiv Ceahlăul din Piatra Neamț prima semifinală a Cupei Național U-19 s-a încheiat cu victoria oaspeților de la CS Dinamo București cu scorul de 2-1 (0-0). 
Golurile formației bucureștene au aparținut jucătorilor Alexandru Bodan (65) și Vlad Borunceanu (75) în timp ce golul de onoare al nemțenilor a venit în prelungiri și a purtat semnătura lui Ionuț Canea (90+2).
În cea de-a 2-a semifinală CS Sporting Cluj s-a impus cu 5-3 (0-0) la Craiova, cu toate cele 8 goluri marcate în repriza secundă!
Manșa retur a semifinalelor este programată pentru data de 17 aprilie de la orele 12:00 la București rerspectiv Cluj Napoca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...