luni, 1 aprilie 2024

Fotbal liga 2-a, play-off | Victorii meritate pentru Unirea Slobozia și FK Csikszereda în confruntările cu CS Mioveni și CSC 1599 Șelimbăr. Corvinul a remizat cu Buzăul. Rezultatele complete, marcatorii și clasamentul

 

Play -off:

Etapa a 1-a (28 martie – 1 aprilie)

CS Corvinul 1921 Huneduara

1-1

Gloria Buzău

Unirea Slobozia

1-0

CS Mioveni

FK Csikszereda

2-0

CSC 1599 Șelimbăr

Unirea Slobozia a început perfect play-off-ul Ligii 2 și rămâne marea favorită la promovarea directă în SuperLiga României. Formația lui Adrian Mihacea a reușit să învingă, în prima etapă, CS Mioveni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.
Unirea Slobozia a învins, așa cum a obișnuit, la un gol diferență, iar omul întâlnirii de sâmbătă a fost Laurențiu Vlăsceanu, autor al golului din minutul 36. Gazdele au avut parte și de o susținere importantă din tribune, iar până la final au reușit să mențină avantajul minim, dar care le-a mai trecut în cont trei puncte și cu ajutorul cărora au urcat pe locul 1.

Misiunea Sloboziei a fost mai ușoară din 64, atunci când Andrei Trașcu a fost eliminat, în urma celui de-al doilea cartonaș galben încasat, și CS Mioveni a terminat partida în inferioritate numerică.

Pentru a doua oară într-o lună, Gloria Buzău a încurcat planurile celor de la Corvinul, de această dată chiar pe arena ”Michael Klein”, și nu oricum, ci în nocturnă, la primul joc disputat astfel la Hunedoara, în campionat.

După 2-1 pentru gruparea din Crâng, la Buzău, în sezonului regular, a urmat un 1-1 în startul play-off-ului Ligii 2, conturat la lumina unor reflectoare cam de curtea școlii și nu în orice caz pentru un meci oficial. Până la urmă, hunedorenii s-au obișnuit cu lumina pe care vor juca și sfertul de Cupa României cu CFR Cluj, în data de 2 aprilie.

”Corbii” au fost mai periculoși timp de 65-70 de minute, au și marcat prin ”under-ul” Timotei Mitran (50′), aflat la doua reușită în Liga 2, pentru ca buzoienii să aibă ”prelegerea” finală, când au și marcat prin Rassambeck Akhmatov (72′).

FK Csikszereda a făcut un meci perfect în a 2-a zi a Paștelui Catolic și a obținut o victorie meritată mai ales datorită prestației din prima repriză în fața fostului lider CSC 1599 Șelimbăr.
Aidoma ca în jocul cu ACSM Ceahlăul din penultima etapă a sezonului regular, ciucanii au dat totul în prima repriiză când au și reușit să marcheze golurile ce s-au dovedit până la urmă a fi cele ale victoriei prin Richard Jelena în min.17, reluare frumoasă cu capul după o centrare excelentă a lui Jebari și Ervin Bakoș în min.31 cel care scăpat din marcaj, a reulat puternic din 6 metri din întoarcere, fără speranțe pentru portarul Al.Roșca.
În urma acestui succes FK Csikszereda a trecut pe lod direct promovabil în fața Gloriei Buzău, însă în runda următoare are o deplasare grea duminică la Slobozia cu liderul detașat Unirea. 
În celelalte jocuri ale etapei a 3-a la Gloria Buzău se deplasasează joi la CS Mioveni, în timp ce sâmbătă la Cisnădie se înfruntă CSC 1599 Șelimbăr și CS Corvinul 1921 Huneduara.

Loc

Clasamentul (1)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

Unirea Slobozia*

1

1

0

0

1-0

43

2

CSC 1599 Șelimbăr

1

0

0

1

0-2

42

3

CS Corvinul 1921 Huneduara

1

0

1

0

1-1

38

4

FK Csikszereda*

1

1

0

0

2-0

35

5

Gloria Buzău**

1

0

1

0

1-1

35

6

CS Mioveni**

1

0

0

1

0-1

33

*verde loc direct promovabil
** galben loc de baraj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...