sâmbătă, 6 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a, play-out, Grupa A | CSM Alexandria deși a REMIZAT la Clinceni cu FC Metaloglobus a RETROGRADAT matematic la L3. CSM Dumbrăvița victorie mare în derby-ul regional cu CSM Reșița. Ceahlăul s-a făcut de RÂS la Mioveni cu CFC Argeș


Etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 2, ediția 2023-2024, a avut programate toate meciurile sâmbătă, 6 aprilie 2024, de la ora 11:00. 

Play-out Grupa A:

Etapa a 2-a (6 aprilie)

CFC Argeș Pitești

4-1

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

FC  Metaloglobus

0-0

CSM Alexandria

CSC Dumbrăvița

1-0

CSM Reșița

FC Unirea Dej

 

Stă

ACSM Ceahlăul s-a întors cu tolba goală de la Mioveni, este în cădere liberă de joc și rezultate după ratarea calificării în play-off în urma jocului decisiv din deplasarea de la Miecurea Ciuc din penultima etapă a sezonului regular. Fără aportul a 4 mijlocași centrali, nemțenii au aliniat cel mai bun prim 11 în condițiile date, profesorul Cristian Pustai efectuând fără folos în teren și pe tabela de marcaj și toate cele 5 schimbări prevăzute de regulament.

Piteștenii lui Eugen Neagoe au punctat pentru 1-0 prin Petrișor Petrescu (36) - șut din 3 metri zonă centrală în urma unei centrări din flancul stâng a lui Valentin Buhăceanu, acesta din urmă majorând scorul la 2-0 în min.53 din careul mic în urma unei aruncări de la margine care l-a depășit pe stopperul ucrainean Taraduda.

Ceahlăul a redus din diferență prin Cortelezzi (55) din careul mic, din cădere, cel care a valorificat o centrare pe bara a 2-a a lui Buziuc, însă tot argeșenii au fost mai inspirați și au înclinat balanța în favoarea lor prin reușitele semnate de Ionuț Balauru (61) - reluare puternică cu capul din 6 metri în urma unei lovituri de colțt din dreapta executată de Petrișor Petrescu și Esteban Orozco (80) tot cu capul, din 4 metri, acesta finalizând o centrare din banda dreaptă a lui Adelin Mircea.

La Clinceni, deși a jucat curajos și a plecat cu un rezultat de egalitate din confuntarea cu FC Metaloglobus, CSM Alexandria cu 4 puncte și fără gol primit în play-out, cu antrenorul Eugen Tircă plecat la FCU Craiova 48 și cu secundul Sorin Albeanu la timonă a retrogradat matematic la L3 și datorită victoriei formației CSC Dumbrăvița din partida cu CSM Reșița.
Succesul la limită al trupei pregătite de Cosmin Stan în dauna reșițenilor antrenați de Flavius Stoican a fost posibil datorită golului reușit de Dragan Paulevici (48), acesta reușind un lob de senzație de la peste 40 de metri care l-a surprins pe goalkeeperul oaspeților I.Rus.

Loc

Clasamentul (2)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

2

0

0

2

2-6

31

2

FC Metaloglobus

2

1

1

0

2-1

30

3

CSM Reșița

2

0

1

1

1-2

28

4

CFC Argeș

1

1

0

0

4-1

27

5

CSC Dumbrăvița

2

1

0

1

2-3

26

6

FC Unirea Dej

1

0

1

0

1-1

14

7

CSM Alexandria

2

1

1

0

3-1

13

foto: Campionii FC Argeș, CSM Alexandria și Andrei Săndulache / CSC Dumbrăvița

Un comentariu:

  1. Echipa de strânsură, atitudine de..... nu ne pasă!In această perioadă urâtă cei drept se trag concluziile și cine va mai rămâne la club,clar Larrauri,Petkov ,Core,Forisz, Boison ne vor spune la revedere,deși nu văd de ce ne-ar mai chinui cu prezenta Jalbă, Anton, Cortelezzi , Buziuc și Copot -Barb.Oltean deja e dus la Craiova lui Mititelu.Probabil că lista poate fi ajustata însă nici stilul de joc nu ne avantajează sunt jucători care țin prea mult mingea și complica lucrurile,am primit și azi o lecție de fotbal simplu și direct pe poartă , Ceahlăul încercând doar stilul la semicerc,din benzi nu vin centrări ,se încearcă driblingul in plus și se distruge oportunitatea fazei.Un fiasco total !Încă odată nu avem în teren jucători cu "personalitate "care sa tragă după ei echipa ,înțelegem supărarea ratării playoff-ului ,dar trebuie să apere și ei aceste culori pe care le poarta, sa respecte și oamenii care-i susțin.Asteptam o altă atitudine și implicare începând cu următoarea partidă.

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...