luni, 1 aprilie 2024

Fotbal juniori republicani U-19, play-off | Înfrângere grea pentru ACSM Ceahlăul pe terenul liderului ACS Botoșani, însă toată ATENȚIA este pe jocul de miercuri din CUPĂ cu CS Dinamo! Rezultatele complete și clasamentul

 

Etapa a 7-a (30 martie)

LPS Iași

4-0

ACS Șc.de Fotbal Pajura Huși

LPS Roman

5-0

LPS Suceava

AFC Botoșani

6-0

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț


Echipa de juniori U19 de la FC Botoșani se menține pe primul loc al clasamentului Campionatului Național, după ce a învins formația de la locul doi, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 6-0 (4-0).  
Botoșănenii au profitat de faptul de nemțenii au miercuri meci în semifinalele Cupei României, cu CS Dinamo, astfel că a menajat câțiva jucători pentru a nu se accidenta, astfel ca la pauză ”ros-alb-albaștrii” conduceau deja cu 4-0. Fundașul stânga Răzvan Creț și atacantul Codrin Cărăușu, veniți de la prima echipă, au jucat tot meciul cu Ceahlăul. În repriza a doua FC Botoșani a mai marcat două goluri, astfel ca rezultatul final a fost 6-0. Golurile formației din Botoșani au fost marcate de Răzvan Bighiu (2), Alexandru Ciustea, Ștefan Denis și Codrin Cărăușu (2).

Bobi  Mahu - președinte Consiliu Director ACSM Ceahlăul:

" Bineînțeles că ăsta a fost motivul, am menajat o parte din jucători. Unii din băieți au avut 4 meciuri în 7 zile și cu cel de miercuri din Cupă făceau 5. Am avut 3 deplasări foarte lungi: Huși sâmbătă, miercuri Ploiești, duminică Botoșani. 
Am jucat cu cei care au evoluat mai puțin. Este foarte greu pentru noi să mai pierdem locul 2, suntem în primele 7 echipe de pe locul 2, nu avem cum să pierdem etapa eliminatorie a campionatului național U-19. Plus că locul 1 nu ne aduce niciun beneficiu, așa că putem spune că am sacrificat meciul de la Botoșani. 
A fost decizia mea, plus că am vrut să dau minute și la cei care au jucat mai puțin. Doar că de la victoria noastră cu FC Botoșani din Cupă, în decembrie cu 4-0, ei s-au mobilizat foarte tare ieri, au avut 3 jucători de la echipa mare. De asta și diferența asta mare de scor. Dar a fost decizia mea și mi-o asum...Să joci semifinală de Cupă e un lucru mare ( nr. miercuri 3 aprilie ora 12 cu Dinamo București la Piatra Neamț). Acolo este prioritatea! "

Foto: https://topbt.ro/  și Robin Vasilius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...