duminică, 7 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a, play-off | Gloria Buzău obține a 2-a remiză în deplasarea de la Mioveni din turneu și revine pe loc direct promovabil. Șelimbăr și Corvinul EGAL fără goluri la Cisnădie. Unirea Slobozia nu a mai COMIS-O cu FK Csikszereda!

 
Play-off:

Etapa a 2-a (4-7 aprilie)

CS Mioveni

1-1

Gloria Buzău

CSC 1599 Șelimbăr

0-0

CS Corvinul 1921 Huneduara

Unirea Slobozia

2-0

FK Csikszereda

Urmăritoarele liderului Slobozia n-au reușit să dea lovitura în derby-ul găzduit de arena din Cisnădie pe o vreme numai bună pentru fotbal, la aproape 20 de grade. Jocul disputat numai cu ”secunzii” pe bănci, atât Claudiu Niculescu, cât și fostul antrenor al ”călăreților roșii”, acum pe banca hunedorenilor, Florin Maxim, au stat în tribună, fiind suspendați. 

Sibienii au avut gol anulat la ultima fază, într-un meci în care hunedorenii au lovit de două ori transversala.

La primul joc desfășurat acasă în play-off-ul Ligii 2, în a doua etapă, CS Mioveni a obținut primul său punct în acest turneu care determină cele două echipe care promovează direct în SuperLigă și cele care ajung în barajele de promovare. 

Trupa lui Constantin Schumacher a fost condusă pe teren propriu de Gloria Buzău și a reușit în a doua repriză să egaleze, dar și să irosească câteva mari ocazii.

Gloria Buzău a marcat prima prin golgheterul Adi-Chică Roșă (36) la capătul unei acțiuni colective de atac la care au mai participat Dumitrașcu și Rădulescu, în timp ce pentru CS Mioveni egalarea a fost adusă de Ștefan Blănaru din penalty (78) după un fault comis de noul intrat Radu Crișan la Alexandru Stan. 

În ultimul joc al acestei etape Unirea Slobozia și-a luat revanșa în fața celor de la FK Csikszereda, formație în fața căreia pierdea în etapa a 17-a a sezonului regular cu 0-1 pe teren propriu. 

Florin Purece (53) și camerunezul Christ Afalna (77) în mitanul secund au fost marcatorii formației ialomițene care are acum un avans de 10 puncte în clasament în fața Gloriei Buzău, fiind acum principala favorită la promovarea directă în SuperLigă.

Loc

Clasamentul (2)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

Unirea Slobozia

2

2

0

0

3-0

46

2

CSC 1599 Șelimbăr*

2

0

1

1

0-2

43

3

CS Corvinul 1921 Huneduara*

2

0

2

0

1-1

39

4

Gloria Buzău

2

0

2

0

2-2

36

5

FK Csikszereda

2

1

0

1

2-2

35

6

CS Mioveni

2

0

1

1

1-2

34

* echipe fără drept de promovare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...