sâmbătă, 6 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a, play-out, Grupa B | CS Tunari egalată în prelungiri la Slatina este tot mai aproape de retrogradare! Concordia Chiajna a câștigat la Târgoviște, iar Viitorul Pandurii Tg.Jiu la Buftea cu Progresul Spartac

Etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 2, ediția 2023-2024, a avut programate toate meciurile sâmbătă, 6 aprilie 2024, de la ora 11:00.

Play-out Grupa B:

Etapa a 2-a (6 aprilie)

AFC Chindia Târgoviște

0-1

CS Concordia Chiajna

Progresul 1944 Spartac

1-3

ACS Viitorul Pandurii Tg.Jiu

CSM Slatina

1-1

CS Tunari

CSA Steaua București

 

Stă

Meci dramatic prin desfășurarea sa, evoluția scorului și finalul cu aspect de thriller la Slatina, acolo unde oaspeții de la CS Tunari și-au jucat una din ultimele șanse în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Rămași în 10 după eliminarea lui Paul Mitrică (61) - fault tare din spate la centru terenului, CS Tunari a reușit deschiderea scorului prin Atanas Trică 3 minute mai târziu în urma unei intrări prin alunecare din 3-4 metri survenite în urma unei centrări din partea stângă spre mijlocul careului mare, mingea a fost deviată, a juns la Trică, cel care l-a anticipat și ia luat fața lui Velcu pentru 0-1!

În minutul 90+3 Denis Dragu a restabilit egalitatea pentru CSM Slatina în urma unei faze în care a avut nevoie de 2 încercări. În prima ipostază Alexandru se retrage  și deviază cu capul peste apărare, mingea ajunge la Dragu care șutează din 9-10 metri ușor lateral dreapta pe colțul scurt, portarul Tunariului respinge în bară, mingea îi revine lui Dragu, cel care de această dată nu mai greșește ținta șutând cu stângul, cu latul, din poziție centrală pentru 1-1!

Concordiei Chiajna îi merge bine cu Ilie Poenaru pe banca tehnică, este la al 3-lea succes consecutiv fără gol primit, însă la Târgoviște a avut parte și  de noroc. Chindia a ratat un penalty în prima repriză prin Robert Moldoveanu în min.42, șut puternic pe centru, portarul Concordiei Oncescu a respins cu piciorul peste transversală, iar ilfovenii au marcat singurul gol al meciului la 2 minute de la reluare prin Mario Vrdoljak cel care a reluat cu capul din 7 metri o centrare venită ca urmare a unui corner din dreapta la care l-a devansat pe Zivkovic și a înscris pe centru pentru 0-1!

Viitorul Pandurii Tg.Jiu a avut un meci complicat la Buftea cu Progresul Spartac, jocul fiind unul echilibrat în marea majoritate a timpului iar rezultatul final incert până aproape de final.
Gruparea din Tg.Jiu a deshis repede scorul, în min.9 prin Claudiu Moisie, cel care și-a plasat lovitura de cap pentru 0-1 la un corner în care a reluat din 6 metri dintre fundașii centrali ai gazdelor, fază la care mingea a lovit mai întâi și bara înainte de a intra în poartă.
Lanterna roșie a restabilit egalitatea prin Alexandru Crivac (42) tot în urma unei lovituri  de  colț și tot ca urmare a unei lovituri de cap bine plasate în dreapta protarului.
În min.71 vedeta oaspeților Alexandru Gîrbiță transformă un penalty obținut tot de el ca urmare a unui fault comis asupra sa de Pacionel, pentru ca cu 6 minute înainte de final, același  Gîrbiță după o intercepție a unei pase greșite dată de portarul Progresului să îi ofere un asist pentru golul de 1-3 lui Mario Lupulescu - cel care a înscris simplu cu latul, din 6 metri. 

Loc

Clasamentul (2)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

CSA Steaua București

1

1

0

0

2-0

31

2

CS Concordia Chiajna

2

2

0

0

2-0

31

3

AFC Chindia Târgoviște

2

1

0

1

3-3

31

4

CSM Slatina

1

0

1

0

1-1

26

5

ACS Viitorul Pandurii Tg.Jiu

2

1

0

1

3-3

26

6

CS Tunari

2

0

1

1

3-4

17

7

AFC Progresul 1944 Spartac

2

0

0

2

1-4

1

foto: CSM Slatina - facebook 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...