sâmbătă, 13 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a, Play-out - Grupa A | Unirea Dej câștigă meci DIRECT cu CSC Dumbrăvița și mai păstrează șanse teoretice de salvare. CFC Argeș a bătut la Turnu Măgurele pe CSM Alexandria. CSM Reșița a câștigat derby-ul cu Metaloglobus și este Lider!

 

Play-out Grupa A:

Etapa a 3-a (13 aprilie)

FC Unirea Dej

2-0

CSC Dumbrăvița

CSM Reșița

2-1

FC Metaloglobus

CSM Alexandria

0-2

CFC Argeș

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

 

Stă

Dejul a câștigat cu Dumbrăvița și continuă să aibă șanse la salvarea de la retrogradare. Jocul de pe stadionul Municipal din Dej, desfășurat sâmbătă, a început cu un ritm foarte apatic, însă, în minutul 11, Ghinescu l-a pus la treabă pe Moroz. 

Oaspeții l-au pierdut din minutul 15 pe Cosmin Gladun, care s-a lovit de portarul Toroc în propriul careu și a făcut comoție. Fundașul a trebuit să fie dus la spital direct de ambulanță. Sofran i-a luat locul, iar în minutul 27 a avut un șut puțin deviat de apărarea Unirii. Peste patru minute, Paulevici a avut un șut pe lângă. Dejul a avut o ocazie doar pe final de repriză, una prelungită consistentă. În minutul 45, Toroc a degajat greșit, iar Adrian Pop a trimis pe lângă, de la 30 de metri.

Bănățenii au avut o serie de ocazii bune în repriza a doua. Bruce Nortey a trimis pe lângă poartă în minutul 47. Peste șase minute, Moroz a respins spectaculos o minge trimisă de Paulevici cu capul spre vinclu. Însă ocaziile ratate s-au ”răzbunat” din nou, așa cum e în fotbal, pentru că Zurbagiu a făcut henț în careu în minutul 63.

Albert Hofman a marcat de la punctul cu var. În minutul 68, Salhi a tras peste, iar peste un minut, Paulevici a trimis în transversală, iar Horcea a reluat, însă degeaba, căci Moroz nu a putut fi învins. Din nou, ratările au costat, căci, în minutul 90, Hofman l-a executat pe Toroc, după un contraatac și ratare inițială a lui Manole.

Campionii FC Argeș continuă parcusul bun din play-out și obțin a 2-a victorie consecutivă, de această dată la Turnu Măgurele în dauna deja retrogradatei matematic CSM Alexandria.

Trupa lui Eugen Neagoe a marcat prin experimentatul Bogdan Rusu (35) cel care l-a lobat pe Balauru din 8 metri după o deviere cu capul a lui Tofan survenită ca urmare a unei lovituri libere din dreapta aruncată în adâncime și respectiv Ionuț Rădescu (61) cu un șut deviat de la circa 18-19 metri în urma unei pase în prealabil primită de la Buhăceanu.

În Valea Domanului elevii lui Flavius Stoican au depășit-o pe imprevizibila FC Metaloglobus cu scorul de 2-1 și au urcat în fotoliul de lider devansând-o la golaveraj pe ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - grupare ce a avut liber în această etapă a 3-a. 

Punctele bănățenilor au fost reușite de Sergiu Rimovecz în min.22 cu un șut din apropiere dintr-un careu aglomerat și Marian Drăghiceanu (50) din penalty acordat pentru un fault asupra lui Doană. Pentru Metaloglobus a redus din diferență Luca Manolache (75) cel care a marcat din poziție singur cu portarul în urma unei pase din dreapta atacului bucureștean.  

Loc

Clasamentul (3)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

CSM Reșița

3

1

1

1

3-3

31

2

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

2

0

0

2

2-6

31

3

ACS Campionii FC Argeș

2

2

0

0

6-1

30

4

FC Metaloglobus

3

1

1

1

3-3

30

5

CSC Dumbrăvița

3

1

0

2

2-5

26

6

FC Unirea Dej

2

1

1

0

3-1

17

7

CSM Alexandria

3

1

1

1

3-3

13


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...