joi, 20 iunie 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: A plecat și Mihai Neicuțescu de la ACSM Ceahlăul: "Eroul" de la Buzău va fi prezentat astăzi la reunirea Concordiei Chiajna din L2

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț se destramă pe zi ce trece...Cei mai importanți jucători din stagiunea trecută aflați la final de contract (am mai spus în nenumărate rânduri despre amatorismul celor care s-au succedat la conducere și au reușit performanța ca 90% din lot să termine contractele în această vară) caută alte destinații și pentru că la club nu mai sunt bani, nu există conducere, iar investitorul principal nu mai pare dispus să finanțeze echipa la nivelul din sezonul trecut. 

După Stefan Krell care a urcat în  Superligă cu AFC Unirea Slobozia, a venit și rândul lui Mihai Neicuțescu să aleagă o altă destinație, un club mai stabil financiar, care își propune invariabil la fiecare început de sezon revenirea în Superligă.

Mihai Neicuțescu atacantul central de picior drept a ajuns la Ceahlăul în februarie  2023 fiind una din piesele de bază ce a contribuit la promovarea nemțenilor la L2.

Golul său de generic marcat la Buzău în manșa secundă a semifinalei barajului de promovare a fost poate cel mai important reușit de Mihai, decisiv și care a permis nemțenilor să joace cu promovarea pe masă la dubla cu Foresta.

Atacantul de 1,81 m format de Dinamo și care a mai trecut printre altele pe la formații importante precum Chindia Târgoviște și FC Buzău a avut un sezon bun de L2 cu Ceahlăul în stagiunea trecută fiind unul din jucătorii de bază în mandatul profesorului Cristian Pustai.

De cele mai multe ori titular în primul 11, Mihai Neicuțescu a adunat 17 jocuri în sezonul regular reușind 3 goluri și un asist, pentru ca în turneul de play-out să fie  utilizat în toate cele 6 partide reușind să marcheze 1 gol. 

Cota sa a ajuns și în urma prestațiilor sale sub tricoul galben=negru la 225 de mii de euro pe site-ul specializat transfermarkt.com așa că era de așteptat ca clubul ACSM Ceahlăul să îi poată propune un contract superior dacă dorea să mai beneficieze de serviciile sale.

Dar cum la Piatra Neamț investitorul principal nu face altceva în ultimul timp decât să se plângă de faptul că autoritățile locale nu bagă milioane de euro la echipă, Mihai Neicuțescu la fel ca și Stefan Krell dar ca și alți jucători importanți din stagiunea trecută își caută alte destinații mai stabile financiar unde să își dovedească calitățile lor de fotbaliști.

Mihai Neicuțescu va fi  cel mai probabil prezentat oficial în această seară, noul club pentru care a semnat deja Mihai, Concordia Chiajna urmând să facă anunțul oficial și eventual date din noul contract al atacantului. 

Succes mai departe, Mihai Necuțescu și mulțumim pentru 1 an și jumătate DE CALITATE la Piatra Neamț!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...