miercuri, 19 iunie 2024

Fotbal liga a 2-a | Portarul titular al galben-negrilor din stagiunea trecută prezentat în lotul unei formații nou promovate în Superligă!

 

ACSM Ceahlăul și-a pierdut portarul titular din ultimul an și jumătate acesta optând să facă pasul spre Superligă alături de nou prommovata AFC Unirea Slobozia. 

Cu Stefan Krell între buturi nemțenii au reușit promovarea în L2 în vara trecută, la manșa retur goalkeeperul Ceahlăului parând și o lovitură de la 11 m la scorul de 1-0 pentru pietreni.

Adus sub Pietricica de fostul președinte executiv Marin Mitran - acesta din urmă neavând o funcție oficială la club în sezonul de L3, dar contribuind la aducerea la Piatra Neamț a profesorului Cristian Pustai dar și a altor jucători în vacanța scurtă ce a urmat promovării, Stefan Krell ar fi dorit să continue cu gruparea de sub Pietricica dar oferta financiară venită din partea Ceahlăului a fost una mult inferioară celei venite de la nou promovata în Superligă Unirea Slobozia.

Austriacul Stefan Krell (32 ani) nu mai continuă, astfel, cu Ceahlăul, unde a evoluat în ultimul an și jumătate, în Liga 3 și 2. În sezonul recent încheiat de Liga 2, portarul a apărat în 18 meciuri pentru nemțeni, o perioadă fiind accidentat. În România a mai jucat două sezoane la Dunărea Călărași, în Liga 2, și un sezon la Sporting Roșiori, în Liga 3.

”Portarul Krell a vrut 2.000 în plus. Totuși, nu suntem un club finanțat de la bugetul de stat. În Liga 2 s-a ajuns la niște salarii incredibile, de aproape 10.000 de euro, ceea ce e aberant!”, spunea, zilele trecute, Ioan Anton Măzărianu, finanțatorul Ceahlăului, amintind inclusiv despre Krell.

Datorită problemelor financiare prin care trece ACSM Ceahlăul la care se adaugă și managementul sportiv deficitar care a dus la situația deloc plăcută ca maoritatea jucătorilor din lot să fie la final de contract în această vară, este de așteptat ca în zilele următoare clubul de sub Pietricica să se despartă și de alți jucători exponențiali din lot, majoritatea dintre ei titulari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...