luni, 17 iunie 2024

Fotbal liga 4-a / liga a 3-a | Manșa tur a barajului de promovare: ACSM Ceahlăul II Piatra Neamț DISPUNE cu 3-0 (2-0) de CS Sportul Onești și are acum prima OPȚIUNE pentru PROMOVAREA la L3!

 

ACSM Ceahlăul II Piatra Neamț a luat o importantă opțiune în lupta pentru promovarea la L3  după succesul clar cu 3-0 (2-0) de pe teren  propriu cu campioana Bacăului - CS Viitorul Onești. 
La capătul unui joc controlat aproape în totalitate de băieții pregătiți de profesorul Andrei Vițelaru - antrenor căruia îi expiră contractul după jocul de baraj de la Onești putem trage concluzia că soarta calificării a fost stabilită într-o proporție covârșitoare, de circa 90%.
Pietrenii au început în forță cu 3 ocazii rarisime în primele 5 minute  profitând din plin de începutul mai timid de partidă a campionilor de la Bacău.
Scorul a fost deschis de Abdulghani (32) la o fază în care tânărul atacant al Ceahlăului a punctat simplu din apropiere o minge ce  ia ricoșat în fața porții din bara laterală din stânga porții lui Radu.
Peste alte 3 minute galben-negrii și-au dublat avantajul prin șutul precis, jos lângă bara laterală din dreapta  goalkeeperului oneștean care deși a plonjat după minge a trebuit să se recunoască învins pentru a 2-a oară.
Cu o echipă cu talie joasă, Oneștiul a încercat să surprindă în câteva rânduri prin șuturi de la distanță, avansând periculos de câteva oori în repriza secundă adânc în treimea nemțeană și datorită apatiei mijlocașilor centrali nemțeni care au făcut un joc defensiv mai puțin inspirat. 
Jocul pe contre din repriza a 2-a a adus golul cu numărul 3 din tabăra Ceahlăului, reușita consemnată în dreptul noului intrat Bordei fiind una facilă ca urmare a unei pătrunderi vijelioase în careu a lui Andrei Apostol cel care a furnizat și o centrare de calitate pe fruntea tânărului atacant de Ceahlăul introdus în repriza a 2-a. 
Finalul a consemnat și un moment nedorit, marcat de 2 eliminări corecte arătate de arbitrul de centru în urma unei altercații între portarul Alex Barna  și jucătorul cu nr.10 al Oneștiului Uja Claudiu. 
Manșa a 2-a barajului de promovare la L3 are loc duminica viitoare, 23 iunie, de la orel 17:30 la Onești. 
De când a fost abrogată regula golului marcat  în deplasare, în caz de egalitate de puncte si golaveraj al finalul celor 2 manșe se trece la prelungiri, 2 reprize de 15 minute, iar dacă și atunci se menține egalitatea urmtorul criteriu este departajarea la loviturile de la 11m.

ACSM Ceahlăul II: 

Barna - Al.Ștefănescu (cpt), A.Vițelaru, A.Alistar, C.Coroi - B.Forizs, C.Barb - Al.Anton , Cl.Aioanei, m.Abdulghani, A.Apostol
Rezerve: G.Tanas - D.Catană, I.Canea, Șt.Pascu, P.Chiriac, Șt.Bordei, T.Alistar, M.Ilioaia, B.Curbăt

CS Sportul Onești:

Al.Radu - R.Savin, Al.Ștefan, B.Zota, P.Bălănucă, R.Covaci, Cl.Uja, Oct Bejenari, D.Poane, R.Boacă, V.Gîza
Rezerve: C.Calapod - D.Tănase, Al.Pintilie, A.Mihalache, T.Nedelcu, L.Dima, S.Cindău









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul merge sub Turnul Chindiei pentru a recupera din punctele pierdute acasă cu Slatina și Metaloglobus. Marco Veronese nu poate conta pe Albel Folha și Jakov Katușa încă rerefăcuți

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat aștăzi spre Târgoviște pentru partida de mâine de la orele 16:00 cu formația dâmbovițeană AFC Chindia,...