luni, 17 iunie 2024

Fotbal liga a 4-a Neamț - Finala Cupei României | Voința Ion Creangă este câștigătoarea Cupei României faza județeană Neamț după 3-1 (1-1) cu CSM Roman

 

Duminică 16 iunie 2024 pe terenul din comuna Ion Creangă s-a disputat finala Cupei României - faza județeană Neamț între formațiile Voința Ion Creangă și CSM Roman.
La capătul unui joc echilibrat, în  care la pauză se consemna un rezultat de egalitate 1-1, gazdele de la Voința s-au desprins în mitanul secund obținând victoria cu scorul de 3-1 și întrând în posesia mult râvnitului trofeu. 
Vă reamintim că campioana județeană în acest sezon este formația ACSM Ceahlăul II, grupare care a dispus cu 3-0 în manșa tur a barajului de promovare la L3 de CS Sportul Onești - campioana județului Bacău.

Galerie foto: Gelu Cracana
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...