sâmbătă, 17 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, AMICAL | ACS Hușana Huși victorioasă la Galați pe terenul Oțelului

 

Formația pregătită de Dan Florin Croitoru, ACS Hușana Huși s-a impus vineri într-o partidă de verificare, de la ora 18:00, la Galați, în fața lui SC Oțelul, formație antrenată din acest sezon de fostul mare internațional Dorinel Munteanu cu scorul de 1-0, gol căpitanul Petre Agrigoroaiei din penalty în minutul 80 ca urmare a unui fault scos de noul intrat Cătălin Solomon.
ACS Hușana Huși:
Repriza I: Manole, Agrigoroaei, Tofan, Ichim, Țenu, Deleanu, Gîrdea, Rotaru, Ed. Sandu, Ciobanu, Viorică.
Rezerve: Turiță (46'), D. Munteanu (64'), Oncică (89'), Dănăilă (71'), Solomon (71'), Ciobotariu (64')

ACS Oțelul Galați:

Ursu – Rus, Sîrghi Ghiocel (cpt), Nedelea – Neagu, Dobre – Niculae, Badea, Nica – Cîrjan. 

În repriza secundă au mai evoluat: Uțiu, Cireș Tănasă, Vaștag, Băciuț, Grădinaru, Sevastian, Bucevschi, Alecu, Crihană.

În cursul zilei de astăzi, oțelarii vor mai disputa o partidă de verificare, în compania colegei de serie din sezonul trecut, CSM Rm. Sărat. Jocul va avea loc pe stadionul Oțelul, cu începere de la ora 18:00. După acest meci, Dorinel Munteanu va alcătui lotul cu care va face deplasare la Vatra Dornei, acolo unde se va desfășura un stagiu de pregătire centralizat, în perioada 19-31 iulie.

De partea cealaltă, ACS Hușana Huși cu mulți jucători în probe în formație, a disputat astăzi, pe teren propriu, o partidă de verificare cu echipa de L4 Iași, Gloria Bălțați, scor final 2-2, goluri Cătălin Solomon din penalty și Sergiu Gârdea pentru formația pregătită de Florin Croitoru.

foto: Robin Vasilius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Final de tur cu CS Știința Miroslava lider meritat. FC Bacău, CSM Bacău și Gloria Ultra completează locurile de play-off. Ceahlăul II a cedat pe final la Bacău în fața CSM-eilor!

  Etapa a 9-a (26 octombrie) CSM Bucovina Rădăuți 1-1 Gloria Ultra ACS FC Șoimii Gura Humorului ...