sâmbătă, 17 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul a încheiat cea de-a 2-a săptămână de pregătire cu un joc școală pe sintetic

 

CSM Ceahlăul a finalizat cea de-a 2-a săptămână de la reunire cu un joc școală comandat de staff-ul tehnic, locul de desfășurare a partidei de verificare fiind terenul III Sintetic, asta în condițiile în care, celelalte 2 terenuri cu gazon sunt într-un amplu proces de refacere.
Principalul Costel Ilie a împărțit lotul în două formații echilibrate, iar pe durata a două reprize de 35 de minute, pe o căldură sufocantă care a testat serios rezervele de energie a tuturor componenților echipei CSM Ceahlăul, au putut fi văzuți la lucru toți componenții lotului, inclusiv câțiva jucători care sunt în probe la momentul de față.
Ceahlăul ”Alb” – Teodor Cîmpianu, Gabriel Iorga, Adelin Pașca, Cristian Jalbă, Cristian Ursu, Alexandru Anton, Ovidiu Toma, Sorin Tăbăcariu, Andrei Vîlea, Cătălin Ștefănescu, Cosmin Nemțanu

Ceahlăul ”Roșu” - Oleg Malac, Daniel Moroșanu, Flavius Dumbrăvean, Franck Toukam, Andrei Ghenici, Denis Botezatu, Cristian Copoț-Barb, Andrei Curpăn, Ștefan Istrati, Sabin Moldovan, Răzvan Pîntea.
Rezerve utilizate: Alexandru Barna, Alexandru Ștefănescu, Illyasou Kouraogo.
Scorul final al meciului a fost 2-1 pentru ”Roșu”, după ce Andrei Vîlea (4) a deschis pentru ”albi”, iar Răzvan Pîntea (14) și Sabin Moldovan (29, pen.) au marcat pentru învingători. Echipa nemțeană va reveni la pregătire luni, iar sâmbătă va disputa meciul amical în compania colegei de serie Foresta Suceava, locația de desfășurare a testului urmând a fi comunicată din timp.

foto: CSM Ceahlăul - facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Final de tur cu CS Știința Miroslava lider meritat. FC Bacău, CSM Bacău și Gloria Ultra completează locurile de play-off. Ceahlăul II a cedat pe final la Bacău în fața CSM-eilor!

  Etapa a 9-a (26 octombrie) CSM Bucovina Rădăuți 1-1 Gloria Ultra ACS FC Șoimii Gura Humorului ...