joi, 19 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Dragoș Mucuță - prezentat oficial de CSM Ceahlăul: Pietrenii lui Costel Ilie mai așteaptă un fundaș central și au lotul complet pentru sezonul de L3 care se dorește a fi ULTIMUL la Piatra Neamț

 

Dragoș Mucuță este ultimul din noii veniți în această perioadă de pregătire care a confirmat și a semnat săptămâna trecută un contract de joc cu gruparea de sub Pietricica.
În cursul zilei de astăzi, puternicul vârf de atac al nemțenilor a fost prezentat pe pagina oficială de facebook a clubului din Piatra Neamț.
Dragoș Mucuță a ales să accepte oferta de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț și să evolueze pentru echipa pietreană în sezonul 2021-2022.
Acesta evoluează pe postul de atacant, s-a născut data de 14 aprilie 1998 și este originar din Brăila.
A făcut junioratul la Oțelul Galați, iar la 16 ani, în 2014, a semnat cu Dacia Unirea Brăila, formație aflată în Liga 2 la acel moment. A jucat pentru Brăila până în 2017, după care a plecat la Sportul Chișcani (Liga 3). A fost la echipa a II-a a sibienilor de la FC Hermanstadt în returul sezonului 2017-2018, iar în vara anului 2018 s-a întors la Dacia Unirea Brăila. În ianuarie 2019 a ales să plece la Astra Giurgiu (echipa a II-a), iar din vara lui 2019 și până în decembrie 2020 a jucat pentru Viitorul Ianca (Liga 3). Ultima jumătate de an și-a petrecut-o tot în Liga 3, la Sporting Liești.
Dragoș Mucuță un atacant de forță, capabil să se bată cu apărările adverse, a făcut pregătirea cu CSM Ceahlăul și a marcat în cele 4 meciuri amicale pe care le-a susținut sub culorile "galben-negru": cu Hușana Huși,de fiecare dată, atât la Roman dar și la Bârlad, în cel cu Aerostar Bacău de sâmbăta trecută, dar și ieri, în amicalul cu CS FC Pietricica de la Podoleni. 

Dragoș Mucuță, atacant CSM Ceahlăul:
”Vreau să le mulțumesc antrenorului și celorlalți din club pentru încrederea acordată în perioada în care am dat probe. Am ales CSM Ceahlăul Piatra Neamț datortă faptului că este o echipă de tradiție și condițiile sunt optime pentru a face performanță. Obiectivul principal este acela de a promova și vrem să readucem Ceahlăul în Liga 1, acolo unde îi este locul. Sper să fiu sănătos, atât eu cât și colegii mei, sper să reușesc să-mi ajuta echipa, să marchez, iar la finalul sezonului să ne putem bucura împreună cu conducerea și suporterii pentru realizarea obiectivului. Hai Ceahlăul!”
Pietrenii au mai transferat 2 atacanți în această vară de profiluri diferite: Adrian Sabin Moldovan - de la Unirea Slobozia, un atacant format de Politehnica Iași, mai combinativ, care simte spațiile, dar și golgheterul seriei a 7-a a ligii a 3-a din sezonul trecut, Adrian Șter de la FC Hermannstadt 2, un atacant de careu, de execuție, un finalizator.
În aceste zile este așteptat să sosească la Piatra Neamț un fundaș central, care să fie o soluție de rezervă pentru cuplul Dumbrăvean-Jalbă, întrucât sezonul este unul lung, în care pot apărea suspendări, accidentări dar și pentru a fi concurență pe posturi la echipă.
Pe postul de fundaș central nemțenii au soluții și la nivelul underilor: Andrei Ghenici (2002) și Alexandru Ștefănescu (2003), dar și Ciprian Șincu-Scripă (2001), acesta din urmă încercat tot mai des și pe postul de lateral stânga.
Pietrenii susțin sâmbătă, 21 august, de la ora 11:00, pe terenul 2 de iarbă din Complexul sportiv Ceahlăul ultimul joc de verificare din presezon în compania formației CSM Focșani 2007, grupare pregătită de Marius Bratu și care, evoluează ca și în seoznul trecut în seria a II-a a ligii a 3-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...