joi, 26 august 2021

Fotbal liga a 4-a Neamț | Noul sezon al L4 Neamț ar putea pleca la drum duminică 5 septembrie cu 14 echipe | Vezi programul primelor 2 etape


Așteptarea iubitorilor din fotbalul mic la nivelul județului Neamț este pe cale să fie răsplătită cu un campionat la nivelul L4 format din 14 echipe ce va debuta cel mai probabil în primul weekend din septembrie.
Chiar dacă mai sunt unele incertitudini, președintele AJF Neamț, d-nul Ioan Costin Toma ne-a precizat că cel mai probabil noul sezon la L4 va debuta duminică, 5 septembrie de la ora 11:00,  programul primelor 2 runde fiind deja fixat, urmând ca țintarul complet să fie trimis prin observatori, la prima etapă, în mapa de prezentare.

Nr.

Denumirea Echipei

1

ASF Girov

2

Bravo Bodești

3

CSM Roman

4

Energia Pângărați

5

Victoria Horia

6

CS Speranța Răucești

7

Stejarul Stănița

8

Zorile Urecheni

9

Vulturul Costișa

10

Voința Ion Creangă

11

Voința Dochia

12

Ozana Timișești

13

Viitorul Podoleni (CS FC Pietricica)

14

Unirea Trifești

Etapa I  (5 Septembrie)

ASF Girov


Zorile Urecheni

Bravo Bodești


Vulturul Costișa

CSM Roman


Voința Ion Creangă

Energia Pângărați


Voința Dochia

Victoria Horia


Ozana TImișești

CS Speranța  Răucești


Viitorul Podoleni

Stejarul Stănița


Unirea Trifești


Etapa a II-a (12 Septembrie)

Vulturul Costișa


ASF Girov

Voința Ion Creangă


Bravo Bodești

Voința Dochia


CSM Roman

Victoria Horia


Energia Pângărați

Viitorul Podoleni


Ozana TImișești

Unirea Trifești


CS Speranța Răucești

Zorile Urecheni


Stejarul Stănița

Surprinde faptul că mult trâmbițatul proiect intitulat atât de pompos ACSF Cetatea Mușatină Târgu Neamț a rămas doar la stadiul de proiect, cine știe, poate la anul să fie cu noroc pentru orașul Târgu Neamț, cum tot atât de bine trebuie să salutăm revenirea fotbalului la Roman, cu un proiect interesant pe care îl vom dezvolta odată cu începerea campionatului.

CS FC Pietricica, o formație nou înființată face un parteneriat interesant la Podoleni, acolo unde își dispută și jocurile de pe teren propriu, iar fostul fotbalist de succes al Ceahlăului, Răzvan Gorea va îndeplini funcția de antrenor la gruparea condusă de fosta glorie nemțeană, Florin Axinia.

O formație puternică pentru sezonul ce își anunță prima etapă pe 5 septembrie se anunță a fi CS Speranța Răucești, însă cu siguranță este prematur să facem supoziții.

D-nul președinte Ioan Costin Toma ne-a precizat și alte detalii referitoare la noul sezon al ligii a 4-a: 

" Programarea s-a făcut comform tabelei Berger, cu singura modificare: Ozana, având terenul în finalizare (gazon artificial), a fost programată, în deplasare, în prima etapă cu toate că trebuia să joace acasă. Jocurile se vor desfășura conform tradiției, duminica, la ora 11:00. Având în vedere, distanța importantă față de orașele importante ale județului, nu se va putea face testarea, în mod organizat, centralizat, rămâne ca fiecare echipă să se ocupe de testele rapide. Personal, am încercat la o clinică, dar solicită 50 de roni / persoană, negociat de la 70 de roni. Cu siguranță, o să vă descurcați, mai ieftin și mai lesne, la locurile voastre de domiciliu. Jucătorii sub 18 ani, nu trebuie vaccinați sau testați. Prezentarea la înscriere, mâine, vineri, 27 august, echipele Zorile Urecheni și Vulturul Costișa. Pentru săptămâna viitoare, vă rog să anunțați telefonic pentru a nu aglomera inutil. Perioada de transferuri se finalizează pe 05 septembrie 2021. Legitimări se pot face, pe toată durat competiției " a ținut să  precizeze președintele AJF Neamț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Final de tur cu CS Știința Miroslava lider meritat. FC Bacău, CSM Bacău și Gloria Ultra completează locurile de play-off. Ceahlăul II a cedat pe final la Bacău în fața CSM-eilor!

  Etapa a 9-a (26 octombrie) CSM Bucovina Rădăuți 1-1 Gloria Ultra ACS FC Șoimii Gura Humorului ...