miercuri, 1 septembrie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Funadașul central Ionuț Ursu, ultima ACHZIȚIE la ACSM Ceahlăul: Președintele Cătălin Roca, principalul Costel Ilie și noul stopper al Ceahlăului la...INTERVIU

 
ACSM Ceahlăul nu a rămas descoperită pe poziția de fundaș central după accidentarea lui Cristin Jalbă și a mutat pe ultima sută de metri, înregimentând un fundaș central, Ionuț Ursu, cu mare experiență, cu sute de jocuri la nivelul primelor 2 ligi din România.
Fundașul central de 32 de ani, cu origini în Bacău, ultima dată la Unirea Constanța a fost convins de principalul Costel Ilie să vină la Piatra Neamț pentru a pune umărul la promovarea la L2.
Considerat un expert în promovări, Ionuț a mai reușit acest lucru chiar la nivelul L1 cu FC Botoșani și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, experimentatul fundaș central a mai trecut în carieră pe la cluburi importante din România, precum FCM Bacău, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari, SC Bacău, U Cluj și Farul Constanța.
La Unirea Constanța a evoluat în 3 din cele 4 jocuri în această ediție de campionat, fâcând cuplu de apărători centrali cu experimentatul Leca.
Antrenorul Costel Ilie a vorbit apoi despre importanța jocului de acasă, de sâmbătă, cu ACS Hușana Huși, joc ce va avea loc pe terenul 2 de iarbă din Complexul sportiv Ceahlăul, de la orele 17:00, în timp ce președintele Cătălin Roca, a felicitat staff-ul și echipa pentru victoria  muncită de la Pașcani și a dat detalii presei despre modul cum se va face accesul la stadion pentru jocul de sâmbătă cu Hușana, joc în care obiectivul Ceahlăului este unul singur: victoria!
Pentru conferința INTEGRALĂ de presă de astăzi, în care am consemnat declarațiile celor prezenți, urmăriți materialul video de mai jos și nu uitați să dați ABONARE sau Subscribe la canalul de youtube SNP!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu