miercuri, 1 septembrie 2021

Handbal div.A - masculin | RENAȘTE handbalul masculin la Piatra Neamț: AS HC Pietricica Neamț s-a înscris în div.A!

 

După ani îndelungați de absență la nivelul seniorilor, iată că handbalul masculin nemțean renaște la Piatra Neamț, noua echipă a orașului ce va participa în campionatul div.A, rezervat seniorilor se numește AS HC Pietricica Neamț!
Reproducem mai jos anunțul apărut în cursul zilei de astăzi pe pagina oficială a clubului Handbal Club Pietricica Neamț:

Suntem bucuroși sa vă anunțăm că echipa noastră va participa în sezonul competițional 2021-2022, al Diviziei A de handbal masculin
✅
După două săptămâni de eforturi intense, am reușit sa strângem minimul necesar pentru afiliere și înscriere în competiție, am reușit să ne organizăm din punct de vedere al lotului conform cerințelor FRH și al echipei tehnice care va coordona activitatea sportivă.
Lotul nostru se va baza pe:
🤾🏻‍♂️
Juniorii: Mihai Dedeagă, Florin Ignat, Petrea Andrei și Bobu Alin.
🤾🏻‍♂️
Seniorii U23 și U21: Martin Tudor, Florea Robert, Avram Claudiu și Mihalcea Stefan.
🤾🏽
Seniorii: Cucoș Daniel, Asandei Marius, Mucenica Bogdan, Stelea Sebastian, Florin Pitaru, Drugă Vlad, Cosmin Cobuz, Cosmin Chirila, Asandei Ciprian, Ciucanu Bogdan, Drugă Marius, Musteață Alin, Călian Adrian, Lăpușneanu Paul și Trifescu Vlad.
👨‍🏫👩‍🏫
Antrenorii: Caba Adriana și Răzvan.
🤾🏻‍♂️🥅
După cum am prezentat si anterior, lotul nostru este pe alocuri lipsit de experiență precum si destul de în urmă cu pregătirea fizică, ținând cont ca toți seniorii desfășoară activități în câmpul muncii, altele decât cele care fac obiectul activității sportive iar participarea este 100% benevolă, doar în timpul liber și în limita posibilităților.
Prin urmare, ne aparține asumarea că rezultatele nu vor fi dintre cele mai plăcute, singurele noastre obiective vor fi: participarea la fiecare etapă și formarea unui lot omogen pentru sezoanele viitoare.
💰
Din punct de vedere financiar, toți componenții lotului vor avea contribuție directă pentru susținerea activității si apelăm în continuare la persoane juridice și fizice, care au posibilitatea, plăcerea și dorința să ne susțină, întrucât vom avea costuri de organizare meciuri și deplasări iar dacă nu vom putea onora aceste obligații, riscăm amenzi, excludere din competiție și chiar desființare.
♥️♥️♥️
MULȚUMIRI
🤝
Nu am fi fost astăzi aici, fără ajutorul moral și financiar al prietenilor, care ne-au susținut și ne susțin în continuare:
Ciucanu Raluca și Bogdan, DOLINEX SRL, www.traiescbio.ro, Aramescu Bogdan, Pătrunjel Antonio, Jitaru Cristi, Șurubaru Bogdan, Torică Ionuț, Țigănașu Cosmin, Secară Ștefan, Buricatu Anda, LUPTOM SRL, VAG SERVICE SRL, DANIA SRL, Ichim Lucian.
Pentru cei interesați în continuare de donații și sponsorizări, pot folosi contul:
RO22UGBI0000202021372RON
Va așteptăm la sală pe 18 Septembrie, pentru a susține echipa Handbal Club Pietricica Neamț!

AS HC Pietricica Neamț va debuta pe 18 septembrie, acasă, în compania formației CSU Suceava din div.A, urmând ca în runda a 2-a să se deplaseze la Bacău, pe 25 septembrie pentru jocul cu CSM Bacău div.A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu