duminică, 28 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a, play-out, Grupa A | Reșița bate Ceahlăul lui Pustai și este prima în grupă! Unirea Dej răpune și pe CFC Argeș și se apropie de CSC Dumbrăvița, învinsă acasă de FC Metaloglobus. Rezultatele complete și clasamentul

 

Play-out Grupa A:

Etapa a 5-a (27 aprilie)

CSM Reșița

3-2

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Unirea Dej

1-0

FC Argeș

CSC Dumbrăvița

0-2

FC Metaloglobus

CSM Alexandria

 

Stă

ACSM Ceahlăul nu a rezistat decât o repriză în Valea Domanului. Golurile  marcate de Matei Moraru (14) - underul 2005 al nemțenilor a ajuns la cota 5 pe lista marcatorilor, toate golurile reușite în deplasare și de Alex Buziuc în min.45+3, gol cu care s-a intrat în avantaj și la cabine, nu au fost suficiente pentru un rezultat favorabil în Caraș.
CSM Reșița cu ex.pietreanul Marian Drăghiceanu - omul meciului (foto 1) a răspus după pauză așa cum trebuie și a produs remontada  cu care a luat la finalul jocului fața nemțenilor în clasament. 
Decarul reșițenilor a punctat prima dată în min.32 în urma unui penalty ușor acordat la un henț în cădere a lui Taraduda, a restabilit egalitatea la 4 minute de la reluare prin Andrei Burlacu (foto 2) și a adus golul victoriei prin același Marian Drăghiceanu, cel care l-a surprins pe Krell cu o o boltă perfectă în urma unei lovituri libere la care s-a aflat pe traiectorie și apărătorul central reșițean Elton da Silva.
Unirea Dej (foto 3) menține suspanul în grupa A în ceea ce privește a 2-a echipă ce va lua drumul celui de-al 3-lea eșalon. Victoria muncită adusă de Albert Hofman (69) în fața lui CFC Argeș coroborată și cu eșecul intern al Dumbrăviței în fața Metaloglobusului pregătit de Ianis  Zicu, reduce ecartul la 3 puncte în clasament, așa că șansele dejenilor au mai crescut acum, meciul de la Piatra Neamț din runda următoare fiind unul vital acum pentru trupa pregătită de Dragoș Militaru.
FC Metaloglobus cu Lucian Cazan (foto 4) din nou pe lista marcatorilor, a dobândit a 2-a victorie din deplasare în acest turneu de play-out. După succesul din prima rundă de la Piatra Neamț cu Ceahlăul (2-1), a urmat victoria din Timiș pe terenul Dumbrăviței, victorie semnată de reușitele lui Lucian Cazan (42) și Yassine Zakir (89). 

Loc

Clasamentul (5)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

CSM Reșița

5

3

1

1

7-5

37

2

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

4

1

0

3

8-9

34

3

FC Metaloglobus București

5

2

1

2

5-4

33

4

ACS Campionii FC Argeș

4

2

0

2

6-3

30

5

CS Dumbrăvița

4

1

0

3

2-7

26

6

Unirea Dej

4

3

1

0

5-1

23

7

CSM Alexandria

4

1

1

2

3-7

13


În etapa a 6-a (vineri 3 mai) liderul CSM Reșița se deplasează pe terenul ultimei clasate CSM Alexandria, formație deja retrogradată la L3, Unirea Dej - singura formație ce nu a cunoscut înfrângerea din această grupă se deplasează la Piatra Neamț pe terenul Ceahlăului, în timp ce CSC Dumbrăvița are meci în deplasare la Mioveni cu CFC Argeș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu